Hvor er min bestilling?

Forsinket levering
Vi har i øjeblikket lidt mere travlt, end vi plejer, så din bestilling kan være 2 arbejdsdage længere undervejs.

• Når du har afgivet en ordre, sender vi dig en e-mail med din ordrebekræftelse og dine ordredetaljer.
  • Så snart din pakke er klar til at blive sendt, modtager du også en e-mail med tracking informationer, så du kan følge din pakke, indtil den bliver leveret.
  • For at se din ordrestatus kan du logge ind med din e-mailadresse og ordrenummer på ’Min Konto’. Du finder ’Min Konto’ ved at klikke HER.
  • Vi anbefaler, at du opretter en ’Min Konto’, så du kan gemme og følge din næste ordre.

Husk, at der kan gå 36-48 timer fra du modtager e-mailen, før du kan følge din pakke. For at belaste miljøet mindst muligt sender vi alle vores pakker fra vores lager i Tyskland samlet i én lastbil. Derfor kan du ikke se nogen forsendelsesoplysninger, før pakken er ankommet til en pakkecentral i Danmark.