Hvor er min ordre?

• Efter du har lagt din ordre, sender vi dig en ordrebekræftelse på e-mail med dine ordreoplysninger og den forventede leveringsdato - Du kan også se den nuværende leveringstid HER, hvor eventuelle forsinkelser også vil fremgå.
  • Vi sender alle vores pakker fra vores lager i Tyskland. Så snart din ordre er afsendt, modtager du en e-mail med tracking informationer.
  • Det kan tage op til 36-48 timer, før du kan følge din pakke. Det er først muligt at følge pakken, så snart den er ankommet til en pakkecentral i Danmark. Hvis du ikke kan følge din pakke, har den højst sandsynligt ikke forladt vores lager endnu.
  • Alternativt kan du se din ordrestatus og tracking informationer ved at logge ind med din e-mailadresse og ordrenummer på "Tjek din ordre".
  • For at komme til siden "Tjek din ordre" skal du klikke HER.
  • Vi anbefaler, at du opretter en "Min Konto", så du kan gemme og følge din næste ordre.