Hvordan lægger jeg en ordre?

Du lægger en ordre online. Det er ikke muligt at lægge din ordre per telefon eller e-mail.

Når du har valgt din foretrukne størrelse og farve, klikker du på ”Læg i indkøbskurv”. Din valgte vare bliver lagt i din indkøbskurv.

Gå til din indkøbskurv ved at klikke på ikonet i øverste højre hjørne, når du er færdig med at shoppe. I din indkøbskurv kan du se en oversigt over dine valgte varer.

Nederst på siden til højre ser du din subtotal, det samlede beløb samt leveringsmetoden, som du kan ændre i kassen, inden du afgiver din bestilling.

BEMÆRK: For at bestille dine varer, skal du gennemføre checkout processen. Hvis du har en rabat- eller kampagnekode, kan du bruge denne ved at krydse af i feltet ”Jeg vil gerne bruge en kampagnekode”.

Når alt er, som det skal være, kan du gå videre til kassen.

Du er nu kun 3 skridt fra at gennemføre din bestilling:

• Vælg din foretrukne leveringsmetode, og indtast din adresse
  • Vælg din foretrukne betalingsmetode
  • Gå dine indtastede informationer igennem en sidste gang, og gennemfør betalingen