Hvordan er leveringsmulighederne, leveringstiden og fragtprisen?

Forsinket levering: Vi har i øjeblikket lidt mere travlt, end vi plejer, så din bestilling kan være 2 arbejdsdage længere undervejs.

Vi har en række leveringsmuligheder. Leveringsmulighederne ses i nedenstående oversigt.

Leveringstype

Tid

Pris

Hjemmelevering (postnord)

2-3 hverdage

49 DKK

Postbutik og afhentning i pakkeboks (postnord)

2-3 hverdage

29 DKK (gratis for bestillinger over 399 DKK)

Click & Collect (postnord)

2-3 hverdage

9 DKK (gratis for bestillinger over 399 DKK)

Pakkeshop (GLS)

2-3 hverdage

29 DKK (gratis for bestillinger over 399 DKK)

Ekspreslevering (DHL)

1-2 hverdage

149 DKK

Hjemmelevering (postnord)

Du modtager din pakke på din bopæl med den sædvanlige omdeling.

Hvis du ikke er hjemme, når postnord forsøger at levere din pakke, vil de aflevere pakken på posthuset, hvor du kan afhente den inden 10 hverdage. Uafhentede pakker vil efter 10 hverdage automatisk blive sendt tilbage til os og vi vil derefter betale dig det fulde beløb tilbage samt sende dig en bekræftelse per e-mail.

Postbutik og afhentning i pakkeboks (postnord)

Du kan få din pakke leveret til én af postnords postbutikker eller pakkebokse i hele Danmark - der er 1400 udleveringssteder.

Postbutikker er små butikker/service points i eksisterende butikker og du kan modtage pakker i butikkerns åbningstid.

Pakkebokse findes i den lokale Coop butik eller ved udendørs automater rundt om i landet.

Du modtager en e-mail og SMS, når du kan hente din pakke. Du kan hente pakken inden for 10 hverdage, herefter sender postnord automatisk pakken retur til vores lager. Vi vil derefter betale dig det fulde beløb tilbage samt sende dig en bekræftelse per e-mail.

Click & Collect (postnord)

Vælg Click & Collect levering når du bestiller her på online shoppen og få din pakke leveret til én af vores udvalgte butikker.

Når du gennemfører din ordre, kan du i kassen vælge din foretrukne butik der ligger nærmest dig. Husk at indtaste dit mobilnummer, så postnord kan sende dig en SMS 1 dag før du kan hente pakken.

Du kan hente pakken inden for 14 kalenderdage fra den dag pakken er ankommet til butikken. Medbring salgskvittering og ID når du henter din pakke. Henter du ikke din pakke efter de 14 kalenderdage sender butikken den retur til os. Vi vil derefter betale dig det fulde beløb tilbage samt sende dig en bekræftelse per e-mail.

Pakkeshop (GLS)

GLS PakkeShops er lokale forretninger, som samarbejder med GLS. Der er GLS PakkeShops over hele landet og ofte har de lange åbningstider, så du kan hente dine pakker i dit nærområde tæt på hjem, arbejde og hvor du handler.

Du modtager en e-mail og SMS, når du kan hente din pakke. Du kan hente din pakke inden for 10 hverdage, herefter sender GLS pakken retur til vores lager. Vi vil derefter betale dig det fulde beløb tilbage samt sende dig en bekræftelse per e-mail.

Ekspreslevering (DHL)

Du modtager din pakke på din bopæl fra DHL Express.

Hvis du ikke er hjemme når DHL forsøger at levere din pakke, lægger de en besked i din postkasse med information om, hvordan du kan få leveret din pakke. Hvis ikke leveringen har fundet sted inden for 30 dage, vil DHL sende pakken retur til os og vi betaler dig beløbet tilbage. Vi sender dig en e-mail, når vi har modtaget returpakken og endnu en e-mail når vi har betalt dig beløbet tilbage.

Track & Trace

Du vil modtage en e-mail med et forsendelsesnummer, så snart din pakke har forladt vores lager. Det kan tage 36-48 timer, før sporingsoplysningerne om din pakke er tilgængelige.

Leverer I til postboksadresser?

Af sikkerhedsgrunde og for at beskytte vores kunders kreditoplysninger sender vi ikke til postboksadresser.

Skal jeg betale told eller importafgifter?

Nej. Bortset fra leveringsomkostninger er der ingen ekstra afgifter eller ubehagelige overraskelser. Alle told- og importafgifter er medregnet i den pris, du ser på vores online shop og i din ordrebekræftelse.