Hvordan er leveringsmulighederne, leveringstiden og fragtprisen?

Forsinket levering
Vi har i øjeblikket lidt mere travlt, end vi plejer, så din bestilling kan være 2 arbejdsdage længere undervejs.

Vi har en række leveringsmuligheder. Leveringsmulighederne ses i nedenstående oversigt.

Leveringstype

Tid

Pris

Hjemmelevering (PostNord)

2-3 hverdage

49 DKK (gratis for bestillinger over 399 DKK)

Postbutik og afhentning i pakkeboks (PostNord)

2-3 hverdage

29 DKK (gratis for bestillinger over 399 DKK)

Click & Collect (PostNord)

2-3 hverdage

9 DKK (gratis for bestillinger over 399 DKK)

Pakkeshop (GLS)

2-3 hverdage

29 DKK (gratis for bestillinger over 399 DKK)

Ekspreslevering (DHL)

1-2 hverdage

149 DKK

Hjemmelevering (PostNord)

• Du modtager din pakke på din bopæl med den sædvanlige postomdeling.
  • Hvis du ikke er hjemme, når PostNord forsøger at levere din pakke, vil de aflevere pakken på posthuset, hvor du kan afhente den inden for 10 hverdage.
  • Uafhentede pakker vil efter 10 hverdage automatisk blive sendt tilbage til os. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, når vi har modtaget pakken, og tilbagebetaler dig det fulde beløb.

Postbutik og afhentning i pakkeboks (PostNord)

• Du kan få din pakke leveret til en af PostNords postbutikker eller pakkebokse i hele Danmark - der er 1400 udleveringssteder.
  • Postbutikker er små butikker/service points i eksisterende butikker, og du kan hente din pakke inden for butikkens åbningstid.
  • Pakkebokse findes i den lokale Coop-butik eller ved udendørs automater rundt om i landet.
  • Du modtager en e-mail og SMS, når du kan hente din pakke. Du kan hente pakken inden for 10 hverdage.
  • Uafhentede pakker bliver efter 10 hverdage sendt retur til os. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, når vi har modtaget pakken, og tilbagebetaler dig det fulde beløb.

Click & Collect (PostNord)

• Vælg Click & Collect levering, når du bestiller her på online shoppen, og få din pakke leveret til en af vores udvalgte butikker.
  • Når du gennemfører din ordre, kan du i kassen vælge din foretrukne butik. Husk at indtaste dit mobilnummer, så PostNord kan sende dig en SMS 1 dag, før du kan hente pakken.
  • Du kan hente pakken inden for 14 kalenderdage fra den dag, pakken er ankommet til butikken. Medbring salgskvitteringen og billed-ID, når du henter din pakke.
  • Uafhentede pakker bliver efter 14 kalenderdage sendt retur til os. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, når vi har modtaget pakken, og tilbagebetaler dig det fulde beløb.

Pakkeshop (GLS)

• GLS PakkeShops er lokale forretninger, som samarbejder med GLS. Der er GLS PakkeShops over hele landet, og ofte har de lange åbningstider, så du kan hente dine pakker i dit nærområde.
  • Du modtager en e-mail og SMS, når du kan hente din pakke. Du kan hente din pakke inden for 10 hverdage.
  • Uafhentede pakker bliver efter 10 hverdage sendt retur til os. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, når vi har modtaget pakken, og tilbagebetaler dig det fulde beløb.

Ekspreslevering (DHL)

• Du modtager din pakke på din bopæl fra DHL Express.
  • Hvis du ikke er hjemme, når DHL forsøger at levere din pakke, lægger de en besked i din postkasse med oplysnigner om, hvordan du kan få din pakke leveret.
  • Hvis ikke leveringen har fundet sted inden for 30 dage, vil DHL sende pakken retur til os, og vi betaler dig beløbet tilbage. Vi sender dig en e-mail, når vi har modtaget returpakken, og endnu en e-mail når vi har betalt dig beløbet tilbage.

Track & Trace

Du vil modtage en e-mail med et forsendelsesnummer, så snart din pakke har forladt vores lager. Det kan tage 36-48 timer, før du kan se sporingsoplysningerne om din pakke.

Leverer I til postboksadresser?

Af sikkerhedsgrunde, og for at beskytte vores kunders kreditoplysninger, sender vi ikke til postboksadresser.

Skal jeg betale told eller importafgifter?

Nej. Bortset fra leveringsomkostninger er der ingen ekstra afgifter eller ubehagelige overraskelser. Alle told- og importafgifter er medregnet i den pris, du ser på vores online shop og i din ordrebekræftelse.