Hvornår kan jeg forvente min tilbagebetaling?

Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur. Se mere under den betalingsmulighed du har valgt:

Kreditkort

Hurtigst muligt efter vi har modtager dine returvarer, vil vi betale dig det beløb du har til gode tilbage. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, så snart vi har gennemført tilbagebetalingen. Der kan gå 2-30 dage før pengene er til disposition på din konto. Det kommer an på hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.

Vi betaler beløbet tilbage til samme konto som den, du har brugt ved dit køb. Er dit kort udløbet tilbagebetaler vi automatisk til dit nye kort.

Faktura/Konto

Har du betalt din faktura, vil du blive kontaktet af Klarnas kundeservice og få pengene retur.

Er fakturaen ikke betalt, vil beløbet blive modregnet fakturabeløbet. Du kan kontakte Klarnas kundeservice, hvis du har du brug for at udsætte betalingsfristen på din faktura, indtil den returnerede vare er registreret.

Du kan også til hver en tid se din fakturasaldo på Klarna.com/dk.

PayPal

Hurtigst muligt efter vi har modtaget dine returvarer betaler vi dig tilbage til din konto hos PayPal. Om du kan se beløbet som et tilgodehavende hos PayPal eller om PayPal betaler beløbet tilbage til din bankkonto kommer an på, hvad du har sat din PayPal-konto op til. Denne del er ude af vores kontrol, men det er nemt og enkelt for dig at styre indstillingerne for dine PayPal-betalinger hos PayPal.

Gavekort

Hvis du har betalt for hele din ordre med et gavekort, udsteder vi et nyt gavekort til dig på det fulde beløb.

Hvis købet blev foretaget med en kombination af et gavekort og et andet betalingsmiddel, tilbagebetaler vi pengebetalingen først. Hvis der stadig er et beløb tilbage, vil du modtage et nyt gavekort til dækning af det resterende beløb.