Jeg har et teknisk problem, eller jeg kan ikke bruge indkøbskurven. Hvordan kan jeg ordne dette?

Hvis det ser ud, som om du har tekniske problemer, er der en række ting, du kan gøre for at prøve at få det til at virke.

Det første, du skal gøre, hvis du kan, er at installere de nyeste opdateringer og reparationsprogrammer til dit operativsystem.

Der er nogen få grunde til, at du kan have problemer med indkøbskurven:

• Du kan have klikket dig tilbage i din browser i stedet for at bruge linket ‘shop videre’ på online shoppen.
  • Dine indstillinger til dine cookies accepterer måske ikke vores online shop. Kontroller indstillingerne eller prøv at slette dine cookies. Du kan gøre dette gennem dine browserindstillinger.
  • Din browserversion er forældet. Sørg for at have den nyeste version installeret.

Endelig kan en anden kunde have købte den sidste vare, før du har udfyldt din bestilling. Når du føjer en vare til din indkøbskurv, er den ikke reserveret til dig. Nogen gange kan en anden kunde have købt varen inden du når at afslutte dit køb ved kassen.

Hvis du stadigvæk har problemer med at bruge vores online shop, vil Kundeservice altid kunne give dig en hånd. Som en hjælp til, at de kan løse dit problem hurtigst muligt, er det bedst at have følgende ved hånden:

• Hvilket operativsystem bruger du? (f.eks. Windows Vista, Mac OS 9.0)
  • Hvilken internetbrowser bruger du? (F.eks. Google Chrome version 36, Safari 7.0, Internet Explorer 9, Firefox 31.0)
  • Hvilken URL prøvede du at komme på? (f.eks. http://shop.bestseller.com)
  • På hvilket klokkeslæt og hvilken dato opstod problemet?
  • Kom der en fejlmeddelelse på skærmen? Kopier og indsæt den.