Hvordan kontakter jeg kundeservice?

SPØRG BARE! VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.

Forsinket levering: Vi har i øjeblikket lidt mere travlt, end vi plejer, så din bestilling kan være 2 arbejdsdage længere undervejs.

E-MAIL:

Klik her for at sende os en besked – så svarer vi, så hurtigt vi kan.

TELEFON:

Har du et spørgsmål til din ordre? Så hav venligst dit ordrenummer klar, når du ringer til os.

For spørgsmål der vedrører vores online shop kan du ringe på tlf.: 99 42 19 60

For spørgsmål der ikke vedrører vores online shop (jobs, detailbutikker osv.) kan du ringe på tlf.: 99 42 32 00

ÅBNINGSTIDERNE

Mandag til torsdag: 09.00 - 17.30

Fredag: 09.00 - 14.30

Vores kundeservice er lukket på helligdage og i weekenden.