Hvordan kontakter jeg BESTSELLER kundeservice?

SPØRG BARE! VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.

E-MAIL:

Klik her for at sende os en besked – så svarer vi, så hurtigt vi kan.

TELEFON:

Har du et spørgsmål til din ordre? Så hav venligst dit ordrenummer klar, når du ringer til os.

For spørgsmål der vedrører vores online shop kan du ringe på tlf.: 99 42 19 60 - Vi modtager mange henvendelser i øjeblikket. For at vi hurtigst muligt kan give dig et svar, kan det ske at vi besvarer din henvendelse på engelsk. Tak for din forståelse.

For spørgsmål der ikke vedrører vores online shop (jobs, detailbutikker osv.) kan du ringe på tlf.: 99 42 32 00

ÅBNINGSTIDERNE FOR ONLINE SHOPPENS KUNDESERVICE ER:

Mandag til torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Vores kundeservice er lukket på Grundlovsdag, helligdage og i weekenden.