Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Du har følgende betalingsmuligheder:

Betalingstype Gebyr
Kreditkort
Faktura  25 DKK

Kreditkort

Vi accepterer American Express, Dankort, VISA, VISA Electron og MasterCard.

Når du betaler med kort, kan du blive sendt videre til din bank for verificering af dit kort. Alle korttransaktioner gennemføres af ADYEN. På din kontooversigt vil BESTSELLER samt dit ordrenummer fremgå.

PayPal

• Vi trækker dine penge, så snart betalingen er registreret hos os. Normalt tager det kun få minutter.
  • Vi opkræver selvfølgelig ikke noget ekstra gebyr udover fragtprisen.

Faktura/Konto

Vi tilbyder betaling per faktura igennem betalingsfirmaet Klarna AB. Du kan vælge mellem to forskellige fakturabetalinger:

• Klarna Faktura, hvor du betaler det fulde beløb på én gang.
  • Klarna Konto, hvor du betaler af på beløbet over tid.

Læs mere om Klarna og deres vilkår og betingelser ved at klikke på dette link: HTTPS://WWW.KLARNA.COM/DK/VILKAR

Gavekort

Du kan betale med gavekort købt på vores online shop eller i en af BESTSELLERs butikker.

Hvornår bliver beløbet opkrævet?

Kreditkort

• Vi trækker først beløbet fra dit kort, når din ordre har forladt vores lager.
  • Kan vi ikke sende din ordre, vil du ikke komme til at betale.
  • Beløbet kan alligevel være reserveret på din konto af kreditkortudstederne i en kortere periode. En reservation varer som regel maks. 8 dage.

PayPal

• Vi trækker dine penge så snart betalingen er registeret hos os. Normalt tager det kun få minutter.
  • Kan vi ikke sende din ordre, vil vi naturligvis betale dine penge tilbage igen.

Klarna Faktura/Klarna Konto

• Vælger du Klarna Faktura, sendes fakturaen til din e-mail, så snart din pakke forlader vores lager. Du har 14 dage til at betale din faktura.
  • Ønsker du at sende en del af varerne tilbage, kan du blot trække prisen for disse varer fra det totale fakturabeløb, inden du gennemfører betalingen.
  • Vælger du at sende alle bestilte varer tilbage, bortfalder både fakturagebyret og fragtprisen. Du skal bare huske at kontakte Klarna og fortælle dem, at du har sendt pakken tilbage.
  • Vælger du Klarna Konto, samles alle dine køb på én konto/én faktura, og betalingerne deles op i månedlige rater. Første betaling forfalder i slutningen af den næstkommende måned.

Er mine personlige oplysninger sikre, når jeg bestiller hos jer?

Ja, selvfølgelig. Du kan altid være tryg ved at bestille hos os. Sikkerheden for dit privatliv og dine data er vores højeste prioritet. Vi bruger SSL-teknologi (Secure Socket Layer) til at holde alting sikkert.

Desuden gennemgår hver enkelt kunde en validering og godkendelse af både betalingsselskabet og os for at bevare sikkerheden.
Læs vores fortrolighedspolitik og få flere oplysninger.