Hvorfor kan jeg ikke følge min pakke?

Forsinket levering
Vi har i øjeblikket lidt mere travlt, end vi plejer, så din bestilling kan være 2 arbejdsdage længere undervejs.

Vi sender alle vores pakker fra vores lager i Tyskland i én forsendelse. Hvis du ikke kan spore din pakke, har den sandsynligvis ikke forladt lageret, eller er endnu ikke nået frem til en pakkecentral i Danmark.

Hvis du stadig ikke kan spore din pakke efter 48 timer, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

Du kan selv tjekke din ordrestatus ved at logge ind med din e-mailadresse og ordrenummer på ’Min Konto’. Vi anbefaler, at du opretter en brugerkonto på ’Min Konto’, så du nemt kan gemme og følge din næste ordre.