Hvordan returnerer jeg noget, jeg bestilte med Click & Collect?

Hvis du vælger at få din pakke leveret med Click & Collect, kan du returnere din ordre enten til en af vores Click & Collect butikker eller med PostNord. I begge tilfælde skal du huske at få en kvittering, som du gemmer som bevis på, at du har returneret pakken.

Ønsker du at foretage en reklamation på en Click & Collect vare, skal du returnere varen direkte til online shoppen.