Hvordan returnerer jeg noget, jeg bestilte med Click & Collect?

Hvis du vælger Click & Collect til levering, kan du returnere din ordre til enten en af vores Click & Collect butikker eller postnord. I begge tilfælde skal du huske at få en kvittering, som du gemmer som bevis på, at du har returneret pakken.

Ønsker du at foretage en reklamation på en Click & Collect vare, skal du returnere varen direkte tilbage til online shoppen.