Hvordan returnerer jeg en ordre?

Vores "fair use"-klasul

Vi har ændret vores returpolitik og tilføjet en "fair use"-klausul.

Hvad betyder det?

Vi er engagerede i at bringe bæredygtig Fashion FWD, og vi håber, at du vil være en del af dette. For at arbejde henimod mere bæredygtige tiltag samtidig med at vi stadig tilbyder dig den bedste service har vi opdateret vores returpolitik.

Vi ved, at de fleste af vores faste kunder shopper med omtanke, og kun sender varer retur, når det er nødvendigt. Vi ved, at det nogle gange kan ske, at du modtager en vare, som ikke var som forventet, og at du derfor må returnere den. Det har vi fuld forståelse for - og derfor synes vi stadig, det er vigtigt at kunne tilbyde dig 30 dages gratis retur.

Derfor er det usandsynligt, at denne nye klausul kommer til at påvirke dig. Den hjælper os med at åbne dialogen med de få af vores kunder, der afgiver mange bestillinger og sender næsten hver eneste vare retur. Vi kan ikke lukke øjnene for, hvordan det påvirker vores miljø, og vi vil gerne gøre en indsats for at mindske vores andel i det.

Klausulen træder i kraft, hvis vi opdager et usædvanligt mønster i returaktiviteten, der ikke føles rigtigt. For eksempel, hvis vi mistænker, at nogen bruger varerne og derefter sender dem retur - eller bestiller og returnerer meget mere, end hvad en fast kunde ville bestille - så kan vi være nødsaget til at deaktivere denne konto og alle tilknyttede kontoer. Hvis dette sker for dig, og du mener, vi har begået en fejl, beder vi dig kontakte Kundeservice, så vi kan kigge på det sammen.

Vi er stolte af at være en del af denne bevægelse, der reagerer på modeindustriens skiftende landskab. Lad os sammen arbejde mod at bringe bæredygtig Fashion FWD og reducere det antal kilometer, vores varer tilbagelægger på deres rejse til dit klædeskab. Shop bedre. Returnér mindre.

Hvis du har købt en vare gennem vores online shop, kan du benytte dig af en af vores to nemme og gratis returprocedurer: Du kan enten sende varen retur med det leveringsfirma, du modtog pakken fra, eller du kan returnere/bytte varen i din nærmeste, deltagende butik.

Retur via samme fragtfirma

1. Forberedelse

• Læg varen tilbage i den gennemsigtige plastikpose, den blev leveret i.
  • Skriv returkoden på din returseddel.
  • Læg varen og din returseddel tilbage i returpakken (du kan genanvende vores pose/pakke til dette).

2. Indpakning

• Sæt dén returlabel, som ankom sammen med din vare, udenpå returpakken.
  • Forsegl pakken godt, så den ikke bliver beskadiget under forsendelsen.

3. Retur

• Det var det - du er nu klar til at sende pakken retur.
  • Næste skridt afhænger af, hvilken leveringsmetode du valgte i bestillingen.
  • Hvis du valgte DHL Ekspreslevering, skal pakken sendes retur med PostNord.
  • Hvis du har valgt levering med Click & Collect til en af vores butikker, kan du enten sende pakken retur med PostNord eller aflevere pakken i en af vores Click & Collect-butikker, som sender pakken retur for dig.
  • Hvis du aflverer pakken i postkassen, kan vi ikke igangsætte en undersøgelse / klageproces, hvis pakken forsvinder under forsendelsen. I disse tilfælde kan vi desværre ikke udstede en tilbagebetaling.
  • Husk at bede om en kvittering for returneringen af pakken.

4. Tilbagebetaling

• Så snart vi har modtaget din returpakke, sender vi dig en bekræftelse på e-mail.
  • Når vi har behandlet din retur, udsteder vi en tilbagebetaling. Vi behandler din retur inden for maks. 14 hverdage.
  • Der gælder andre returregler ved returnering af varer, der ikke er beklædningsgenstande. Disse står angivet i produktbeskrivelsen for den pågældende vare.

Hvis du gerne vil sende et lifestyle-produkt retur, finder du den særlige returpolitik for dette produkt i produktbeskrivelsen.

Online Return in Store - Returnering/bytning i butikken?

ONLINE RETURN IN STOREreturns-in-store_resized.png

Ja, men vær venligst opmærksom på, at det ikke er alle brands, der deltager i dette koncept. Du kan se, hvilke butikker der deltager under "Forberedelse".

Læs her, hvordan du gør:

1. Forberedelse

• Hvis prismærkerne ikke er klippet af, kan du, ved fremvisning af den tilhørende returseddel, bytte eller returnere varerne i en af de deltagende butikker
  • Vær venligst opmærksom på, at du kun kan returnere din vare i en af de deltagende danske butikker af samme mærkenavn (f.eks. varer fra JACK & JONES i en JACK & JONES butik).
  • Her kan du se, om din nærmeste butik deltager i dette koncept:
    • BIANCO varer i alle BIANCO butikker.
    • JACK & JONES varer i alle JACK & JONES butikker.
    • SELECTED varer i alle SELECTED butikker.
    • NAME IT varer i alle NAME IT butikker.
    • VILA varer i alle VILA butikker.
    • VERO MODA varer i alle VERO MODA butikker.
    • PIECES varer i alle PIECES butikker.
    • ONLY varer i deltagende ONLY butikker

2. Bytte/returnere varer i en butik

• Butikspersonalet hjælper dig gerne med at bytte eller returnere din vare ved kassen.
  • Returnering: Du modtager en kvittering, der bekræfter din retur.
  • Bytte: Butikken bytter gerne din vare, såfremt butikken har varen på lager. Alternativt kan du altid bytte til en anden vare i butikken.

3. Tilbagebetaling

• Butikken kan ikke udbetale kontanter for varer købt online, men butikken kan tilbagebetale til samme betalingsmetode, som du brugte, da du købte varerne. Hvis du bytter varer, som er købt online, til nye varer i butikken, kan du bruge det tilbagebetalte beløb med det samme i butikken. En tilbagebetaling til din oprindelige betalingsmetode kan tage op til 7 dage (ekskl. weekender og helligdage).
  • Betaling med Klarna: Hvis du har valgt betalingsmetoden Klarna Faktura, vil beløbet for din returnering blive fjernet fra din faktura, og denne vil automatisk blive opdateret. Hvis du returnerer alle varerne, bliver hele fakturaen annulleret. Hvis du ikke har modtaget din faktura, kan du downloade den på Klarna.com.

Min vare er gået i stykker. Hvad gør jeg?

Skulle du være så uheldig at opleve fejl eller mangler ved en vare, du har købt på vores online shop, skal du reklamere varen inden 2 år fra købsdatoen.

Det eneste, du skal gøre, er:

• Sørg for, at du har retursedlen og den forudbetalte returlabel, vi vedlægger i alle vores pakker. Hvis du ikke længere har din returseddel og den forudbetalte returlabel, kan du kontakte vores kundeservice og få nogle nye.
  • Skriv tydeligt returkode 13 på retursedlen, og læg den i pakken sammen med den beskadigede vare.
  • Sæt den forudbetalte returlabel udenpå pakken.
  • Aflever returpakken til det fragtfirma, du modtog pakken fra.*

*Har du valgt DHL ekspreslevering, skal du returnere pakken med PostNord. Har du valgt Click & Collect levering til en af vores butikker, kan du sende pakken retur med PostNord, eller du kan returnere pakken til en af vores Click & Collect butikker.

Hvad sker der så nu?

• Så snart vi har modtaget varen retur, behandler vi din reklamation. Godkender vi reklamationen, betaler vi dig det beløb, som du har betalt for varen, tilbage.
  • Vi betaler dig tilbage inden for 14 dage, men gør opmærksom på, at der kan gå alt fra 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.
  • Desværre kan vi ikke tilbyde at ombytte din vare, men du kan nemt aflægge en ny ordre i stedet.

Vil du gerne returnere en vare med fejl eller mangler i en butik?

Hvis du fremviser din salgskvittering / returseddel, kan du aflevere den fejlbehæftede vare direkte i en af vores deltagende butikker:

• BIANCO varer i alle BIANCO butikker.
  • JACK & JONES varer i alle JACK & JONES butikker.
  • SELECTED varer i alle SELECTED butikker.
  • NAME IT varer i alle NAME IT butikker.
  • VILA varer i alle VILA butikker.
  • VERO MODA varer i alle VERO MODA butikker.
  • PIECES varer i alle PIECES butikker.
  • ONLY varer i deltagende ONLY butikker

Hvad gør jeg, hvis en del af min ordre er forkert eller beskadiget?

• Send varen tilbage til os med den forudbetalte returlabel, der følger med i pakken. Skriv tydeligt returkode 13 på retursedlen, og læg den i pakken sammen med den beskadigede vare.
  • Så snart vi har behandlet reklamationen, tilbagebetaler vi det beløb, du betalte for varen.
  • Vi tilbyder ikke en ombytning af varer over nettet, men du kan lægge en ny ordre, hvis du vil genbestille varen eller noget andet.

Hvornår kan jeg forvente min tilbagebetaling?

Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur. Se mere under den betalingsmulighed, du har valgt:

Kreditkort

• Når vi har modtaget dine varer retur, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det beløb, du har til gode hos os. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, så snart vi har gennemført tilbagebetalingen. Der kan gå 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.
  • Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, du brugte ved dit køb. Er dit kort udløbet, tilbagebetaler vi automatisk beløbet til dit nye kort.

Klarna Faktura/Konto

• Har du betalt din faktura, vil du blive kontaktet af Klarnas kundeservice og få pengene retur.
  • Er fakturaen ikke betalt, vil beløbet blive modregnet fakturabeløbet. Du kan kontakte Klarnas kundeservice, hvis du har brug for at udsætte betalingsfristen på din faktura, indtil den returnerede vare er registreret.
  • Du kan også til hver en tid se din fakturasaldo på Klarna.com/dk.

PayPal

• Når vi har modtaget dine varer retur, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det beløb, du har til gode hos os.
  • Hvorvidt du kan se beløbet som et tilgodehavende hos PayPal, eller om PayPal betaler beløbet tilbage til din bankkonto, kommer an på, hvordan du har indstillet din PayPal-konto. Dette har vi desværre ingen indflydelse på, men det er nemt og enkelt for dig at ændre indstillingerne for dine PayPal-betalinger på PayPals hjemmeside.

Gavekort

• Hvis du har betalt for hele din ordre med et gavekort, udsteder vi et nyt gavekort til dig på det fulde beløb.
  • Hvis købet blev foretaget med en kombination af et gavekort og et andet betalingsmiddel, tilbagebetaler vi pengebetalingen først. Hvis der stadig er et beløb tilbage, vil du modtage et nyt gavekort, der dækker restbeløbet.