Hvordan returnerer jeg en ordre?

VIGTIGT: Venligst vær opmærksom på, at vi ikke registrer alle returvarer på samme tid. Dette betyder, at mere end én vare kan mangle fra din retur bekræftelse, derfor vil du modtaget en ny bekræftelse inden for tre hverdage. Vi beklager mange gange ulejligheden og arbejder i øjeblikket på rette fejlen, så alle dine returvarer vil blive registeret samtidigt.

Du kan bruge vores simple returprocedure for alle varer, du har bestilt gennem vores online shop.

Hvis du har købt en vare gennem vores online shop, kan du benytte dig af en af vores to nemme og gratis returprocedurer: Du kan enten sende varen retur med det leveringsfirma, du modtog pakken fra, eller du kan returnere/bytte varen i din nærmeste, deltagende butik.

Sådan gør du din pakke klar til returforsendelse:

• Læg din vare tilbage i den gennemsigtige pose eller skotøjsæske, den kom i, så den ikke beskadiges på vejen tilbage.
  • Skriv koden for årsagen til returnering i det gule felt udvendigt på den gennemsigtige pose/skotøjsæsken.
  • Salgskvitteringen kan deles i to, og du har nu en salgskvittering og en returseddel.
  • Læg varerne og din returseddel tilbage i den pakke, de kom i.
  • Fjern den hvide stribe fra bunden af posen. Fold og forsegl fra bunden.
  • Sæt den forudbetalte returlabel på pakken, så den dækker den oprindelige postlabel fuldstændigt.
  • Det var det! Din pakke er nu klar til at blive sendt tilbage til os. Aflever returpakken til det fragtfirma, du modtog pakken fra*.

*Har du valgt DHL ekspreslevering, skal du sende pakken retur med PostNord. Har du valgt Click & Collect levering til en af vores butikker, kan du sende den retur med PostNord, eller du kan returnere pakken til en af vores Click & Collect butikker.

Hvis du gerne vil sende et lifestyle-produkt retur, finder du den særlige returpolitik for dette produkt i produktbeskrivelsen.

Husk at få en kvittering som bevis på, at du har sendt pakken retur. Returpakken skal afleveres personligt og må ikke lægges i en postkasse. Lægges pakken i en postkasse, kan vi ikke efterlyse den eller tilbagebetale dig for pakken, hvis den skulle blive væk under forsendelsen.

KAN JEG RETURNERE ELLER BYTTE MIN VARE I BUTIKKERNE?

Ja. Hvis du fremviser din salgskvittering og returformular, og såfremt prismærkerne ikke er klippet af, kan du returnere eller bytte dine ubrugte varer fra følgende brands direkte i butikkerne:

Husk, at hvis du returnerer en vare købt med Klarna, skal du stadig betale din faktura, da du får beløbet tilbagebetalt i butikken.

KAN JEG BYTTE EN VARE ONLINE?

• Nej. Vi kan desværre ikke bytte dine varer gennem vores online shop, men du kan altid enten bytte varen i en af de deltagende butikker eller aflægge en ny ordre, så du kan få den vare, du gerne vil have.
  • Det er nemt at returnere en vare, du ikke ønsker at beholde.
  • Så snart vi modtager dine varer retur, sørger vi for at tilbagebetale beløbet, du har til gode. Ifølge lovgivningen skal varer returneres inden for 14 dage efter modtagelsen, men som en ekstra service tilbyder vi, at du kan returnere dine varer inden for 30 dage efter modtagelsen.

Min vare er gået i stykker. Hvad gør jeg?

• Skulle du beklageligvis opleve fejl eller mangler ved en vare, du har købt på vores online shop, skal du reklamere varen inden 2 år fra købsdatoen. Alt, du skal gøre, er at returnere varen til os.
  • Sørg for tydeligt at markere returkode 13 på retursedlen.
  • Hvis du ikke længere har din returseddel og returlabel, kan du kontakte vores kundeservice og få en ny tilsendt.
  • Så snart vi har modtaget varen, behandler vi din reklamation. I tilfælde af en mangelfuld vare betaler vi altid varens fulde beløb tilbage. Vi betaler dig tilbage inden for 14 dage, men vær opmærksom på, at der kan gå op til 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.
  • Desværre kan vi ikke tilbyde at ombytte din vare, men du kan nemt aflægge en ny ordre i stedet.

Har I modtaget min returpakke?

• Så snart vi har modtaget din returpakke, sender vi dig en bekræftelse per e-mail. Vi behandler returpakker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken tilbage.

Hvornår kan jeg forvente min tilbagebetaling?

Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur. Se mere under den betalingsmulighed, du har valgt:

Kreditkort

• Når vi har modtaget dine varer retur, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det beløb, du har til gode hos os. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, så snart vi har gennemført tilbagebetalingen. Der kan gå 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.
  • Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, du brugte ved dit køb. Er dit kort udløbet, tilbagebetaler vi automatisk beløbet til dit nye kort.

Klarna Faktura/Konto

• Har du betalt din faktura, vil du blive kontaktet af Klarnas kundeservice og få pengene retur.
  • Er fakturaen ikke betalt, vil beløbet blive modregnet fakturabeløbet. Du kan kontakte Klarnas kundeservice, hvis du har brug for at udsætte betalingsfristen på din faktura, indtil den returnerede vare er registreret.
  • Du kan også til hver en tid se din fakturasaldo på Klarna.com/dk.

PayPal

• Når vi har modtaget dine varer retur, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det beløb, du har til gode hos os.
  • Hvorvidt du kan se beløbet som et tilgodehavende hos PayPal, eller om PayPal betaler beløbet tilbage til din bankkonto, kommer an på, hvordan du har indstillet din PayPal-konto. Dette har vi desværre ingen indflydelse på, men det er nemt og enkelt for dig at ændre indstillingerne for dine PayPal-betalinger på PayPals hjemmeside.

Gavekort

• Hvis du har betalt for hele din ordre med et gavekort, udsteder vi et nyt gavekort til dig på det fulde beløb.
  • Hvis købet blev foretaget med en kombination af et gavekort og et andet betalingsmiddel, tilbagebetaler vi pengebetalingen først. Hvis der stadig er et beløb tilbage, vil du modtage et nyt gavekort, der dækker restbeløbet.