Hvordan returnerer jeg en ordre?

Hvis du har købt en vare på vores online shop, har du følgende muligheder for retur:

Returnér gennem dit lokale posthus med mere end 1,400 afdelinger.

Åben 7 dage om ugen, morgen til aften.

Vi behandler din retur inden for maks. 14 hverdage.

GRATIS

Har du valgt Click & Collect levering til en af vores butikker, kan du sende pakken retur med postnord, eller du kan returnere pakken til en af vores Click & Collect butikker.

Du modtager en kvittering, der bekræfter din retur.

Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur.

GRATIS

Returnér dine JACK & JONES varer til din lokale JACK & JONES butik.

Husk at medbringe din returseddel / salgskvittering så butikken kan tilbagebetale dig til samme betalingsmetode, som du bruge ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage før du kan se pengene på din konto.

GRATIS

Returnér dine VERO MODA varer til din lokale VERO MODA butik.

Husk at medbringe din returseddel / salgskvittering så butikken kan tilbagebetale dig til samme betalingsmetode, som du bruge ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage før du kan se pengene på din konto.

GRATIS

Returnér dine NAME IT varer til din lokale NAME IT butik.

Husk at medbringe din returseddel / salgskvittering så butikken kan tilbagebetale dig til samme betalingsmetode, som du bruge ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage før du kan se pengene på din konto.

GRATIS

Returnér dine SELECTED varer til din lokale SELECTED butik.

Husk at medbringe din returseddel / salgskvittering så butikken kan tilbagebetale dig til samme betalingsmetode, som du bruge ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage før du kan se pengene på din konto.

GRATIS

Returnér dine VILA varer til din lokale VILA butik.

Husk at medbringe din returseddel / salgskvittering så butikken kan tilbagebetale dig til samme betalingsmetode, som du bruge ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage før du kan se pengene på din konto.

GRATIS

Returnér dine BIANCO varer til din lokale BIANCO butik.

Husk at medbringe din returseddel / salgskvittering så butikken kan tilbagebetale dig til samme betalingsmetode, som du bruge ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage før du kan se pengene på din konto.

GRATIS

Returnér dine ONLY varer til din lokale ONLY butik.

Husk at medbringe din returseddel / salgskvittering så butikken kan tilbagebetale dig til samme betalingsmetode, som du bruge ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage før du kan se pengene på din konto.

GRATIS

I deltagende butikker

1. Vores "fair use"-klausul

Vi har ændret vores returpolitik og tilføjet en "fair use"-klausul.

Hvad betyder det?

Vi er engagerede i at bringe bæredygtig Fashion FWD, og vi håber, at du vil være en del af dette. For at arbejde henimod mere bæredygtige tiltag samtidig med at vi stadig tilbyder dig den bedste service har vi opdateret vores returpolitik.

Vi ved, at de fleste af vores faste kunder shopper med omtanke, og kun sender varer retur, når det er nødvendigt. Vi ved, at det nogle gange kan ske, at du modtager en vare, som ikke var som forventet, og at du derfor må returnere den. Det har vi fuld forståelse for - og derfor synes vi stadig, det er vigtigt at kunne tilbyde dig 30 dages gratis retur.

Derfor er det usandsynligt, at denne nye klausul kommer til at påvirke dig. Den hjælper os med at åbne dialogen med de få af vores kunder, der afgiver mange bestillinger og sender næsten hver eneste vare retur. Vi kan ikke lukke øjnene for, hvordan det påvirker vores miljø, og vi vil gerne gøre en indsats for at mindske vores andel i det.

Klausulen træder i kraft, hvis vi opdager et usædvanligt mønster i returaktiviteten, der ikke føles rigtigt. For eksempel, hvis vi mistænker, at nogen bruger varerne og derefter sender dem retur - eller bestiller og returnerer meget mere, end hvad en fast kunde ville bestille - så kan vi være nødsaget til at deaktivere denne konto og alle tilknyttede kontoer. Hvis dette sker for dig, og du mener, vi har begået en fejl, beder vi dig kontakte Kundeservice, så vi kan kigge på det sammen.

Vi er stolte af at være en del af denne bevægelse, der reagerer på modeindustriens skiftende landskab. Lad os sammen arbejde mod at bringe bæredygtig Fashion FWD og reducere det antal kilometer, vores varer tilbagelægger på deres rejse til dit klædeskab. Shop bedre. Returnér mindre.

Hvis du har købt en vare gennem vores online shop, kan du benytte dig af en af vores to nemme og gratis returprocedurer: Du kan enten sende varen retur med det leveringsfirma, du modtog pakken fra, eller du kan returnere/bytte varen i din nærmeste, deltagende butik.

2. Hvordan gør jeg min retur klar?

• Læg varen tilbage i den gennemsigtige plastikpose, den blev leveret i.
  • Skriv returkoden på din returseddel.
  • Hvis du gerne vil sende et lifestyle-produkt retur, finder du den særlige returpolitik for dette produkt i produktbeskrivelsen.
  • Læg varen og din returseddel tilbage i returpakken (du kan genanvende vores pose/pakke til dette).
  • Sæt dén returlabel, som ankom sammen med din vare, udenpå returpakken.
  • Forsegl pakken godt, så den ikke bliver beskadiget under forsendelsen.
  • Husk at bede om en kvittering for returneringen af pakken. Hvis du aflverer pakken i postkassen, kan vi ikke igangsætte en undersøgelse / klageproces, hvis pakken forsvinder under forsendelsen. I disse tilfælde kan vi desværre ikke udstede en tilbagebetaling.

3. Er det muligt at ombytte en vare?

Online: Desværre kan vi ikke tilbyde at ombytte din vare, men du kan nemt aflægge en ny ordre i stedet.

In-store: Hvis prismærkerne ikke er klippet af, kan du, ved fremvisning af den tilhørende returseddel, bytte eller returnere varerne i en af de deltagende butikker. Vær venligst opmærksom på, at du kun kan returnere din vare i en af de deltagende danske butikker af samme mærkenavn (f.eks. varer fra JACK & JONES i en JACK & JONES butik). Butikken bytter gerne din vare, såfremt butikken har varen på lager. Alternativt kan du altid bytte til en anden vare i butikken.

Du kan se, hvilke butikker der deltager i tabellen øverst.

4. Hvornår modtager jeg min tilbagebetaling?

Online: Når vi har modtaget dine varer retur, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det beløb, du har til gode hos os. Vi tilbagebetaler dig altid til samme betalingsmethode, som du brugte ved bestilling. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, så snart vi har gennemført tilbagebetalingen. Det tager os op til 14 dage at behandle en returpakke.

Kreditkort: Der kan gå 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder. Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, du brugte ved dit køb. Er dit kort udløbet, tilbagebetaler vi automatisk beløbet til dit nye kort.

Paypal: Hvorvidt du kan se beløbet som et tilgodehavende hos PayPal, eller om PayPal betaler beløbet tilbage til din bankkonto, kommer an på, hvordan du har indstillet din PayPal-konto. Dette har vi desværre ingen indflydelse på, men det er nemt og enkelt for dig at ændre indstillingerne for dine PayPal-betalinger på PayPals hjemmeside.

Gavekort: Hvis du har betalt for hele din ordre med et gavekort, udsteder vi et nyt gavekort til dig på det fulde beløb. Hvis købet blev foretaget med en kombination af et gavekort og et andet betalingsmiddel, tilbagebetaler vi pengebetalingen først. Hvis der stadig er et beløb tilbage, vil du modtage et nyt gavekort, der dækker restbeløbet.

Betaling med Klarna: Hvis du har valgt betalingsmetoden Klarna Faktura, vil beløbet for din returnering blive fjernet fra din faktura, og denne vil automatisk blive opdateret. Hvis du returnerer alle varerne, bliver hele fakturaen annulleret. Hvis du ikke har modtaget din faktura, kan du downloade den på Klarna.com.

In - store: Butikken kan ikke udbetale kontanter for varer købt online, men butikken kan tilbagebetale til samme betalingsmetode, som du brugte, da du købte varerne. Hvis du bytter varer, som er købt online, til nye varer i butikken, kan du bruge det tilbagebetalte beløb med det samme i butikken. En tilbagebetaling til din oprindelige betalingsmetode kan tage op til 7 dage (ekskl. weekender og helligdage).

5. Jeg har modtaget en forkert / fejlbehæftet vare, hvad gør jeg?

Hvis du har modtaget en forkert vare, skal du sende den tilbage til online shoppen, en reklamation kan du både returnere online og i en af de deltagende butikker.

Online: Skulle du være så uheldig at opleve fejl eller mangler ved en vare, du har købt på vores online shop, skal du reklamere varen inden 2 år fra købsdatoen. Sæt den forudbetalte returlabel, som var inkulderet i din pakke udenpå returpakken. Skriv tydeligt returkode 13 på retursedlen, og læg den i pakken sammen med den beskadigede vare.

Så snart vi har modtaget varen retur, behandler vi din reklamation. Godkender vi reklamationen, betaler vi dig det beløb, som du har betalt for varen, tilbage. Vi betaler dig tilbage inden for 14 dage, men gør opmærksom på, at der kan gå alt fra 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.

In - store: Hvis du fremviser din salgskvittering / returseddel, kan du aflevere den fejlbehæftede vare direkte i en af vores deltagende butikker:

• BIANCO varer i alle BIANCO butikker.
  • JACK & JONES varer i alle JACK & JONES butikker.
  • SELECTED varer i alle SELECTED butikker.
  • NAME IT varer i alle NAME IT butikker.
  • VILA varer i alle VILA butikker.
  • VERO MODA varer i alle VERO MODA butikker.
  • PIECES varer i alle PIECES butikker.
  • ONLY varer i deltagende ONLY butikker