Hvordan er jeres fortrolighedspolitik?

Denne fortrolighedspolitik omfatter behandlingen af de persondata, som vi indsamler eller som du oplyser, når du besøger Bestseller.com eller en af BESTSELLER-koncernens brand-specifikke hjemmesider, f.eks. veromoda.com eller jackjones.com, samt når du bruger en af vores apps.

Hvis du er blevet omdirigeret til denne fortrolighedspolitik fra en brand-specifik hjemmeside, skyldes det, at denne fortrolighedspolitik også gælder det pågældende brand, som tilhører BESTSELLER-koncernen.

BESTSELLER Handels B.V. (Vijzelstraat 68-78, 1017HL Amsterdam, Holland) er dataansvarlig for persondata omfattet af denne fortrolighedspolitik.

Indhold

1. Vores erklæring om persondatabeskyttelse

2. Indsamling og brug af dine persondata

3. Deling af persondata

4. Behandling af persondata uden for EU

5. Hvor længe gemmer vi dine data

6. Dine rettigheder

1. VORES ERKLÆRING OM PERSONDATABESKYTTELSE

Hos BESTSELLER er det vores mission at give dig en fantastisk modeoplevelse lige fra det øjeblik, du begynder at udforske vores mange varer og forskellige brands, til du modtager din ordre. Som en del af din shopping-oplevelse hos os er det vigtigt for os at forsikre dig om, at vi beskytter og respekterer dit privatliv og behandler alle dine persondata med omhu.

Vi behandler dine persondata i overensstemmelse med følgende principper:

1. Vi indsamler og opbevarer persondata til disse hovedformål:

• Behandling og levering af din ordre
  • Kundeservice
  • Forbedring af din brugeroplevelse
  • Markedsføring
  • Forebyggelse af svindel
  • Lovmæssige krav

2. Vi indsamler kun data, som vi skal bruge til ovennævnte formål

3. Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for dem

4. Vi sælger ikke dine data

5. Vi opbevarer dine data sikkert

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan og hvorfor vi indsamler og opbevarer dine persondata – og hvem vi deler dem med.

Du kan også læse om, hvordan du kan udøve dine databeskyttelsesrettigheder, f.eks. hvordan du kan få indsigt i dine persondata.

2. INDSAMLING OG BRUG AF DINE PERSONDATA

Gennemførelse af din ordre

For at behandle og gennemføre din ordre, skal vi bruge nogle informationer fra dig. Når du afgiver en ordre, skal du derfor oplyse os dit navn, din adresse, din e-mail, dit telefonnummer og dine betalingsoplysninger. Herudover oplyser du naturligvis også hvilke produkter, du ønsker at bestille. Vi bruger disse oplysninger til at gennemføre din ordre, herunder til at sende en ordrebekræftelse og til at pakke og levere din ordre.

Kundeservice

Når du kontakter vores kundeservice via e-mail, chat eller telefon osv., registrerer vi de persondata, som du giver os. Vores kundeservice har adgang til alle oplysninger om din ordre, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis du har spørgsmål til din ordrestatus, eller hvis du vil returnere en vare. Vores kundeservice kan også se tidligere korrespondance med dig, da dette kan hjælpe dem med at give dig en bedre service.

Hvis du benytter dig af vores ”Giv mig besked”-service, bruger vi din e-mail adresse til at give dig besked, når en bestemt vare er på lager igen.

Forbedring af din brugeroplevelse

Vi bestræber os konstant på at give dig den allerbedste bruger- og shoppingoplevelse på vores hjemmesider. Det gør vi på forskellige måder, men en vigtig del heraf er at se nærmere på, hvordan du bruger hjemmesiderne, så vi ved, hvor vi kan gøre det endnu bedre. Det gør vi ved hjælp af cookies. Informationen om din browsing-adfærd gør os i stand til at forbedre brugervenligheden, sidens layout og den samlede oplevelse af hjemmesiden. Vi bruger også din dine browsing-data til at anbefale dig produkter, som vi tror, du vil kunne lide.

Du kan læse mere om cookies HER.

Markedsføring

For at kunne præsentere dig for de allerbedste modetips, mest relevante nyheder og markedsføring baseret på dine interesser, bruger vi persondata. Dette sker, hvis du har tilmeldt dig en af vores kundeklubber, hvis du bruger vores apps samt ved hjælp af cookies, når du besøger en af vores hjemmesider.

Du kan altid gøre indsigelse imod vores behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål ved at anvende vores kontaktformular, som du finder HER.

I                     Kundeklubber

Hvis du har tilmeldt dig en af vores kundeklubber, bruger vi oplysninger om dig for at kunne sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye styles, modeguides m.v. basered på dine præferencer. Du kan læse mere om dette i kundeklubbernes vilkår og betingelser samt  i den specifikke fortrolighedspolitik, som du kan finde HER.

II                    Vores app

I vores app kan du vælge at modtage notifikationer om kampagner m.v. fra os. Hvis du har aktiveret lokalitetstjenester, kan vi benytte disse informationer til at sende dig push meddelelser, når du er i nærheden af en af vores butikker.

Vi registrerer disse oplysninger om dig via appen.

Du kan til enhver tid deaktivere notifikationerne og lokalitetstjenesterne i indstillingerne på din mobiltelefon.

III                   Cookiebaseret markedsføring

For at kunne vise dig relevant markedsføring, som matcher dine interesser bedst muligt, bruger vi markedsføringscookies.

De markedsføringscookies, som vi bruger, indsamler bl.a. information om din browsing-adfærd. Denne information bruger vi til at personliggøre anbefalingerne og promoveringerne på vores hjemmesider og til at vise dig relevant markedsføring på andre hjemmesider og på sociale medier.

Du kan læse mere om vores brug af cookies HER.

Min Konto

Hvis du vælger at oprette en personlig kundekonto (Min Konto), giver du os dit navn og din e-mailadresse. Du kan desuden vælge at give os dit telefonnummer og din adresse.

Min Konto giver dig et overblik over din indkøbskurv og din ordrehistorik.

Du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger eller slette din konto ved at logge in.

Forebyggelse af svindel

De oplysninger, som du giver til os, når du foretager et køb på vores hjemmeside, kan blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

Lovmæssige krav

Vi opbevarer dine persondata for at overholde forskellige lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler.

Retsgrundlag for indsamling og anvendelse af dine persondata

Vi indsamler og anvender dine persondata på følgende retsgrundlag:

1. Vores opfyldelse af en kontrakt

• Opfyldelse af din ordre

2. Vores legitime interesser

• Kundeservice
  • Forbedring af din brugeroplevelse
  • Forebyggelse af svindel

3. Dit samtykke

• Kundeklubber
  • Min Konto
  • Markedsføring igennem push-meddelelser i vores apps
  • Cookiebaseret markedsføring

4. Vores retslige forpligtelser

• Lovmæssige krav

3. DELING AF PERSONDATA

For at kunne tilbyde dig vores forskellige services, deler vi persondata med vores samarbejdspartnere. Når du gennemfører en ordre, bliver din betaling f.eks. håndteret af vores betalingsløsningspartnere, og din ordre sendes til vores lagerpartner. Når din ordre er pakket og klar til forsendelse, videregiver vi dit navn, din adresse, din e-mail og dit telefonnummer til vores leveringspartnere, som gennemfører leveringen.

Vores samarbejdspartnere vil enten behandle persondata på vores vegne og efter vores instruktioner (det gælder tekniske serviceudbydere, hosting-udbydere og sociale medier) eller yde en selvstændig service og som led heri selvstændigt behandle persondata (det gælder fragtfirmaers levering af en pakke, betalingsløsningsudbydere og affiliate marketing-netværk).

Alle vores samarbejdspartnere er forpligtede til at behandle dine persondata sikkert.

Er du kundeklubmedlem, deler vi desuden visse persondata om dig med kundeklubben. Det drejer sig om information om dine ordrer og andre aktiviteter på vores webshops såsom din online indkøbskurv og din ønskeliste.

Vi deler herudover dine persondata med offentlige myndigheder og andre parter, hvis vi er lovgivningsmæssigt forpligtede hertil. Det samme gør sig gældende, hvis en domstol eller anden myndighed har truffet beslutning herom. Vi anmelder desuden svindel til de relevante myndigheder.

4. BEHANDLING AF PERSONDATA UDEN FOR EU

Nogle af vores samarbejdspartnere behandler dine persondata uden for EU. I sådanne tilfælde vil vi altid sørge for, at dine persondata sikres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau:

• Google, USA (dataoverførslen sikres ved Googles certificering under EU-USA Privacy Shield)
  • Salesforce, USA (dataoverførslen sikres ved Salesforces certificering under EU-USA Privacy Shield og EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser)
  • Facebook, USA (dataoverførslen sikres ved Facebooks certificering under EU-USA Privacy Shield)
  • Zendesk, USA (dataoverførslen beskyttes af EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser)

5. HVOR LÆNGE GEMMER VI DINE DATA

Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til, eller for at overholde lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler i de lande, hvor vi agerer. Når det ikke længere er tilfældet, slettes informationerne automatisk.

Du kan også bede os om at slette persondata, som vi har registreret, om dig. Vi vil imødekomme din anmodning, medmindre vi er lovgivningsmæssigt forpligtet til at opbevare informationerne eller oplysningerne er relevante i en forestående eller verserende sag/tvist.

6. DINE RETTIGHEDER

Når vi indsamler og bruger dine persondata, har du en række rettigheder.

Hvis du vil udøve dine rettigheder, kan du anvende vores online formular, som er tilgængelig HER.

Du kan læse mere om dine forskellige rettigheder nedenfor:

Ret til indsigt

En af dine vigtigste rettigheder er, at du kan få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig. Ønsker du indsigt, får du en kopi af dine persondata.

Ret til at blive glemt

En anden vigtig rettighed er din ret til at blive glemt, dvs. at du har en ret til at anmode os om at slette de oplysninger, som vi har registreret om dig.

Vi kan muligvis ikke slette alle de registrerede persondata, da vi kan være forpligtet til at opbevare bestemte oplysninger for at overholde forskellige lovkrav.

Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse imod behandlingen af dine persondata til særlige formål. Du kan f.eks. gøre indsigelse imod behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål, herunder profilering.

Ret til berigtigelse

Hvis du mener, at de oplysninger, vi har registreret om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, kan du give os besked herom, så vi kan opdatere dine oplysninger.

Ret til begrænsning

I kombination med dine andre rettigheder kan du anmode os om at begrænse anvendelsen af dine persondata, f.eks. i stedet for komplet sletning eller under vores vurdering af din indsigelse.

Ret til dataportabilitet

Du kan anmode os om at udlevere de persondata, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller at overføre oplysningerne direkte til en bestemt modtager.

Klager

Hvis du vil klage over, hvordan vi behandler dine persondata, kan du altid kontakte vores kundeserviceteam. Du kan også indgive en klage til din lokale datatilsynsmyndighed.