Hvordan er jeres fortrolighedspolitik?

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

BESTSELLER HANDELS B.V. Vijzelstraat 68-78 1017 HL Amsterdam, Holland indsamler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger.

Hos BESTSELLER HANDELS B.V. prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmesider. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i BESTSELLER online shoppen. Det kan være, hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner du bruger.

Inden vi registrerer dine personoplysninger, vil du altid blive gjort opmærksom på det. De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse, information om dit indkøb og dine betalingsoplysninger.

HVAD BRUGER BESTSELLER HANDELS B.V. OPLYSNINGERNE TIL?

BESTSELLER HANDELS B.V. indsamler personoplysninger til brug for BESTSELLER online shoppen, herunder behandling og fremsendelse af din ordre, at registrere dig til ønskede funktioner m.m., samt til at sende markedsføringsmateriale og anden information om vores produkter og aktiviteter. Endelig kan dine oplysninger blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

Vi indsamler din e-mailadresse for at vi via e-mail kan sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig når din ordre er afsendt. Dit navn og telefonnummer anbringer vi på en label, som placeres udenpå pakken med din ordre. Dette sker for at BESTSELLER HANDELS B.V. eller vore eksterne distributører kan bruge disse oplysninger til at kontakte dig, hvis der er spørgsmål eller problemer i forbindelse med forsendelsen af din ordre, og for at der kan sendes en SMS til dig med information om status på din forsendelse, eller information om at forsendelsen er afleveret på den valgte adresse. Har du valgt at modtage din pakke i én af vores Click & Collect butikker, kan butikspersonalet anvende dit telefonnummer til disse formål.

Hvis du er medlem af BESTSELLERs kundeklub, må BESTSELLER HANDELS B.V. videregive og modtage kunde- og medlemsoplysninger og oplysninger om købte varer til og fra BESTSELLER A/S i Danmark med det formål at forbedre indkøbsoplevelsen hos BESTSELLERs kunder og for at forbedre og målrette den markedsføring vi sender til dig.

BESTSELLER HANDELS B.V. behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentelse af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring.

COOKIES

BESTSELLER* bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger.

Første gang du lander på vores hjemmeside, ser du et topbanner med information om, at vi bruger cookies. Ønsker du slet ikke, at vi sætter cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Du kan følge nedenstående links, hvis du ønsker vejledning i at slette cookies fra din browser.

BESTSELLER bruger cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse på vores hjemmeside, til at huske de valg du træffer, når du bruger vores hjemmeside, fx. valg af land, og til løbende forbedring af det indhold og de funktioner, du oplever på vores hjemmeside. Vi bruger også cookies til at målrette vores markedsføring, så den passer til dine behov og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside.

Nogle cookies gemmes til du lukker din browser ned, mens andre gemmes i længere tid.

BESTSELLER gør brug af tredjepartscookies. En tredjepartscookie er en cookie, som placeres af andre end BESTSELLER selv, det kan f.eks. være andre websites, som tilbyder indhold på vores hjemmeside, leverandører til nogle af vores funktioner på hjemmesiden eller analyseprogrammer. Nedenfor kan du se en liste over de tredjeparts cookies vi anvender.

Google Analytics, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Demandware Inc., 5 Wall St., Burlington, MA 01803, USA

AddThis, 1595 Spring Hill Rd, Suite 300, Vienna, VA 22182.

BESTSELLER vil indimellem vise indhold fra YouTube. YouTube kan derfor sætte cookies, som BESTSELLER ikke har indflydelse på, og heller ikke kender identiteten på eller formålet med, herunder tredjeparts cookies. Hvis du vil vide mere om, hvilke cookies YouTube benytter, kan du se deres cookie politik her.

Hvis du linker videre fra BESTSELLER's hjemmesider til en tredjeparts hjemmeside, skal du være opmærksom på, at der kan sættes nye cookies, som BESTSELLER ikke har indflydelse på. Her skal du selv sørge for at sætte dig ind i hjemmesidens cookie politik.

Links til at fjerne cookies via browserindstillingerne:

Sådan indstiller du din browser til ikke at lagre cookies på din computer

Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger at slå cookie lagring fra i din browser, kan vi ikke give dig en optimal brugeroplevelse på vores hjemmeside.

Internet Explorer
Sådan fjerner du eksisterende cookies:
Klik på 'Safety' (Sikkerhed) i kommandobaren yderst i højre side / 'Delete browsing history' (Slet browserdata) . Sæt flueben i 'Preserve Favorites website data' (Bevar data om favoritwebsteder) og i 'Cookies' / 'Delete' / 'OK'.

Sådan undgår du lagring af  cookies fremadrettet:
Klik på 'Safety' (Sikkerhed) i komandobaren yderst i højre side. Under 'InPrivate Browsing' (InPrivate-filtrering) sæt flueben i 'Do not collect data for use by InPrivate Filtering' (Bloker automatisk) / 'OK'.

Mozilla Firefox
Sådan fjerner du eksisterende cookies:
Klik på 'Tools' (Indstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / 'Remove individual cookies' (Fjerne individuelle cookies) / 'Remove All Cookies' (Fjern alle cookies).

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet
Klik på 'Tools' (Indstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / sæt flueben i 'Tell websites I do not want to be tracked' (Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores).

Google Chrome
Sådan fjerner du eksisterende cookies:
Klik på værktøjsikonet øverst i menubaren / 'Tools' (Flere værktøjer) / 'Clear browsing data' (Slet browserdata) / sæt flueben i 'Empty the cache' (Browserhistorik) og 'Delete cookies and other sites data' (Cookies og andrewebsite- og plugindata) / 'Clear browsing data' (Ryd Browserdata).

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet
Klik på 'Chrome menu' ikonet i browser toolbaren / Settings' (Indstillinger) / 'Show advanced settings' (Beskyttelse af personlige oplysninger) / 'Privacy' / 'Content settings' (Indstillinger for indhold) / 'Cookies' / 'Block cookies by default' (Bloker altid websites fra at lagre data) og (Bloker tredjepart cookies og websites).

*: BESTSELLER består af [BESTSELLER A/S, VILA A/S, BESTSELLER HANDELS B.V. og Aktieselskabet af 21. november 2001.]

SIKKERHED

BESTSELLER HANDELS B.V. har implementeret en række sikkerhedstiltag, der skal sikre, at vores interne procedurer lever op til de sikkerhedsstandarder, som kræves efter den gældende lovgivning om behandling af personoplysninger. BESTSELLER HANDELS B.V. bestræber sig altid på at beskytte dine personoplysninger bedst muligt.

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger, som benyttes af BESTSELLER HANDELS B.V., dog med visse lovmæssige undtagelser. Du har også ret til at modsætte dig indsamling og yderligere behandling af dine personoplysninger. Derudover har du altid ret til at få eventuelt ukorrekte oplysninger rettet eller slettet.

ÆNDRING AF OPLYSNINGER OG AFMELDING M.M.

Hvis du ønsker, at vi skal opdatere, ændre eller slette personoplysninger, vi har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage yderligere henvendelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, bedes du kontakte os på customerservice@bestseller.com.

VIDEREGIVELSE TIL TREDJEPART

Dine personoplysninger kan blive overført til BESTSELLERs lagre i Tyskland og Danmark i forbindelse med pakning og forsendelse af varer, samt til BESTSELLER A/S i Danmark til marketing- og kundeserviceformål såsom håndtering af returvarer og klager. Herudover bliver dine personoplysninger videregivet til de eksterne samarbejdspartnere, som vi benytter i forbindelse med ekspedition og forsendelse af din ordre.

Vi henleder opmærksomheden på, at lovgivning og regler vedrørende beskyttelse, behandling og videregivelse af personoplysninger i nogle lande kan afvige fra de gældende regler i Holland. Når du afgiver dine personoplysninger accepterer du, at dine oplysninger overføres til andre lande på disse vilkår.

SLETNING

BESTSELLER HANDELS B.V. bruger og gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ifølge den gældende lovgivning om behandling af personoplysninger.

KONFLIKTER

Alle forhold og konflikter, der måtte opstå i forbindelse med brug af hjemmesiden, er underlagt hollandsk lovgivning.