Hvornår bliver beløbet opkrævet?

Kreditkort

Vi trækker først beløbet fra dit kort, når din ordre har forladt vores lager. Kan vi ikke sende din ordre, vil du ikke komme til at betale. Beløbet kan alligevel være reserveret på din konto af kreditkortudstederne i en kortere periode. En reservation varer som regel maks. 8 dage.

FakturaKonto

Vælger du Klarna Faktura, sendes fakturaen til din e-mail, så snart din pakke forlader vores lager. Du har 14 dage til at betale din faktura.

Ønsker du at sende en del af varerne tilbage, kan du blot trække prisen for disse varer fra det totale fakturabeløb, inden du gennemfører betalingen. Vælger du at sende alle bestilte varer tilbage, bortfalder både fakturagebyret og fragtprisen.
Du skal bare huske at kontakte Klarna og fortælle dem at du har sendt pakken tilbage.

Vælger du Klarna Konto, samles alle dine køb på én konto/én faktura og betalingerne deles op i månedlige rater. Første betaling forfalder i slutningen af den næstkommende måned.

PayPal

Vi trækker dine penge så snart betalingen er registeret hos os. Normalt tager det kun få minutter. Kan vi ikke sende din ordre, vil vi naturligvis betale dine penge tilbage igen.