Hvornår bliver beløbet opkrævet?

Kreditkort

• Vi trækker først beløbet fra dit kort, når din ordre har forladt vores lager.
  • Kan vi ikke sende din ordre, vil du ikke komme til at betale.
  • Beløbet kan alligevel være reserveret på din konto af kreditkortudstederne i en kortere periode. En reservation varer som regel maks. 8 dage.

PayPal

• Vi trækker dine penge så snart betalingen er registeret hos os. Normalt tager det kun få minutter.
  • Kan vi ikke sende din ordre, vil vi naturligvis betale dine penge tilbage igen.

Klarna Faktura/Klarna Konto

• Vælger du Klarna Faktura, sendes fakturaen til din e-mail, så snart din pakke forlader vores lager. Du har 14 dage til at betale din faktura.
  • Ønsker du at sende en del af varerne tilbage, kan du blot trække prisen for disse varer fra det totale fakturabeløb, inden du gennemfører betalingen.
  • Vælger du at sende alle bestilte varer tilbage, bortfalder både fakturagebyret og fragtprisen. Du skal bare huske at kontakte Klarna og fortælle dem, at du har sendt pakken tilbage.
  • Vælger du Klarna Konto, samles alle dine køb på én konto/én faktura, og betalingerne deles op i månedlige rater. Første betaling forfalder i slutningen af den næstkommende måned.