Koster det noget at sende en vare tilbage?

Det er gratis at sende din pakke retur, hvis du benytter returlabelen og afleverer pakken hos dit lokale posthus eller hos en GLS pakkeshop (alt efter hvilken leveringsmetode du har valgt til levering).

OBS: Modtog du pakken med DHL ekspreslevering, skal du sende pakken retur med PostNord.

Hvis du gerne vil returnere en eller flere varer, som du fik leveret med Click & Collect i en butik, kan du aflevere pakken i en af de deltagende butikker.