Min vare er gået i stykker. Hvad gør jeg?

Skulle du være så uheldig at opleve fejl eller mangler ved en vare, du har købt på vores online shop, skal du reklamere varen inden 2 år fra købsdatoen.

Det eneste du skal gøre er:

• Sørg for, at du har den returseddel og den forudbetalte returlabel, vi inkluderer i alle bestillinger. Hvis du ikke længere har din returseddel og den forudbetalte returlabel, kan du kontakte vores kundeservice og få nogle nye.
  • Marker tydeligt returkode 13 på retursedlen og læg den i pakken sammen med den ødelagte vare.
  • Klister den forudbetalte returlabel udenpå pakken.
  • Aflever returpakken til det fragtfirma du modtog pakken fra.*

*Har du valgt DHL expreslevering, skal du returnere pakken med postnord. Har du valgt Click & Collect levering til én af vores butikker, har du både mulighed for at returnere med postnord, eller du kan returnere til én af vores Click & Collect butikker.

Hvad sker der så herefter?

Så snart vi har modtaget varen, behandler vi din reklamation. Godkender vi reklamationen, betaler vi dig det beløb, som du har betalt for varen, tilbage. Vi betaler dig tilbage inden for 14 dage, men gør opmærksom på, at der kan gå alt fra 2-30 dage før pengene er til disposition på din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.

Desværre kan vi ikke tilbyde at ombytte din vare, men læg gerne en ny ordre i stedet.