Min vare er gået i stykker. Hvad gør jeg?

Skulle du være så uheldig at opleve fejl eller mangler ved en vare, du har købt på vores online shop, skal du reklamere varen inden 2 år fra købsdatoen.

Det eneste, du skal gøre, er:

• Sørg for, at du har retursedlen og den forudbetalte returlabel, vi vedlægger i alle vores pakker. Hvis du ikke længere har din returseddel og den forudbetalte returlabel, kan du kontakte vores kundeservice og få nogle nye.
  • Skriv tydeligt returkode 13 på retursedlen, og læg den i pakken sammen med den beskadigede vare.
  • Sæt den forudbetalte returlabel udenpå pakken.
  • Aflever returpakken til det fragtfirma, du modtog pakken fra.*

*Har du valgt DHL ekspreslevering, skal du returnere pakken med PostNord. Har du valgt Click & Collect levering til en af vores butikker, kan du sende pakken retur med PostNord, eller du kan returnere pakken til en af vores Click & Collect butikker.

Hvad sker der så nu?

• Så snart vi har modtaget varen retur, behandler vi din reklamation. Godkender vi reklamationen, betaler vi dig det beløb, som du har betalt for varen, tilbage.
  • Vi betaler dig tilbage inden for 14 dage, men gør opmærksom på, at der kan gå alt fra 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.