Hvordan bestiller jeg hos jer?

Det er nemt og enkelt at bestille hos os: Find den ønskede vare, læg den i din indkøbskurv, udfyld dine personlige oplysninger og gennemfør dit køb.

Når du har lagt en bestilling, sender vi dig en e-mail. Det vil minde dig på, hvad der er i din ordre, hvor din pakke bliver leveret, og det juridiske i form af betingelser og vilkår. Du modtager også forsendelsesoplysninger via e-mail, når din ordre er afsendt.

Du kan se tidligere og udestående bestillinger og i det hele taget nyde godt af en hurtigere og enklere bestillingsproces, hvis du opretter din egen brugerkonto. Tilmeld dig og log på ved at klikke på ‘Min konto’. Du finder min konto under menuen øverst til venstre.

BEMÆRK: Det kan tage 36-48 timer, før du kan følge pakken. For at holde forsendelsesomkostningerne nede, sender vi alle pakker fra vores varelager i Tyskland med én lastbil. Derfor kan sporingen først begynde, når pakken er ankommet og sorteret i Danmark.