Hvad er 'Min konto'?

'Min konto' er en brugerkonto, som du kan oprette på vores online shop. Med en brugerkonto bliver bestillingsprocessen både nemmere og hurtigere.

Hvordan opretter jeg en brugerkonto (Min konto)?

Klik på 'Min konto' i menuen til venstre på vores online shop, og klik derefter på 'Opret konto'. På tilmeldingssiden er alle felter, der er mærket med en stjerne, obligatoriske.

Vi overholder de gældende regler for databeskyttelse. Det betyder grundlæggende, at alle dine persondata er sikre og utilgængelige for tredjepartsaktører.

Kan jeg afgive bestillinger uden Min konto?

Ja, selvfølgelig. I begyndelsen af check out processen giver vi dig mulighed for at fortsætte som gæst. Men hvis du vil oprette en konto og gemme din adresse til næste gang, kan du oprette en adgangskode på siden, hvor du ser din ordrebekræftelse. Vi gemmer aldrig betalingsoplysningerne.

Hvordan kan jeg slette Min konto?

Kundeservice kan slette din konto til enhver tid. Klik her for at sende en meddelse hvis du ønsker at slette din konto.