Er der ekstra gebyrer, når jeg handler hos jer?

Vi har intet ekspeditionsgebyr.

Har du valgt at betale per faktura, er der et fakturagebyr, som du skal betale. Dertil skal du naturligvis tillægge eventuelle fragtomkostninger, alt efter hvilken leveringsform du vælger.

Vores selskab er registeret i Holland, og derfor kan visse banker pålægge et udlandsgebyr på transaktioner fra vores online shop. BESTSELLER kan ikke tilbagebetale dette gebyr. For flere informationer, kontakt venligst din bank.