Hvad er returperioden for julekøb?

Vi giver dig normalt 30 dages gratis returret, men i juletiden udvider vi vores returservice endnu mere!

Ordrer lagt mellem den 1. november og 14. december kan returneres med den vedlagte returlabel indtil den 15. januar.

Du kan også vælge at returnere dine varer indtil den 15. januar i en butik, som tilbyder "Online Return in Store". Klik her for at se, hvordan og hvor "Online Return in Store" fungerer.