Hvad er returperioden for julekøb?

Vi udvider vores returservice i juledagene.

Ordrer lagt mellem den 1. november og 31. december kan returneres med den vedlagte returlabel indtil den 31. januar.

Du kan også vælge at returnere dine varer indtil den 15. januar i en butik, som tilbyder "Online Return in Store". Klik her for at se, hvordan og hvor "Online Return in Store" fungerer.

Bemærk: Varer, som er købt i en butik, har ikke en udvidet returneringsperiode. Du finder de nødvendige oplysninger på kvitteringen.