Hvad er mine kontaktmuligheder?

CHAT

For at starte en samtale skal du klikke på knappen under 'kontakt os'.
Knappen er kun synlig i vores åbningstider.

Åbningstider

Mandag 10:00-16:30
Tirsdag 10:00-17:00
Onsdag 10:00-17:00
torsdag 10:00-17:00
Fredag 10:00-17:00
Lørdag 10:00-14:00
Søndag Lukket

Vores kundeservice er lukket på helligdage.

E-MAIL

Hvis du har et spørgsmål angående vores hjemmesider eller en online ordre, kan du kontakte kundeservice via e-mail CUSTOMERSERVICE@BESTSELLER.COM eller bruge vores webform.

Hvis din forespørgsel ikke vedrører en online bestilling eller vores hjemmesider, kan du nå vores hovedkontor via denne e-mail contact@bestseller.com.
Hovedkontoret kan besvare anmodninger vedrørende:

• Ordre købt i butikken
  • Butik oplysninger
  • Influencer-samarbejde

OM BESTSELLER
Bestseller er et internationalt, familieejet modefirma med et stærkt fundament. Med et udvalg af mere end 15 individuelle modebrands, forsyner BESTSELLER med modetøj og -tilbehør til kvinder, mænd, teenagere og børn.

Varer er markedsført og solgt under en bred vifte af brands, såsom JACK & JONES, JACQUELINE DE YONG, MAMALICIOUS, NAME IT, NOISY MAY, OBJECT COLLECTORS ITEM, ONLY, ONLY & SONS, PIECES, SELECTED, VERO MODA, VILA CLOTHES og Y.A.S.