Hvad er mine kontaktmuligheder?

CHAT  Bubble_chat.png
Klik på "chat med os"-knappen for at starte en samtale.

Knappen er kun synlig i vores åbningstider.

Åbningstider

Mandag 10:00-18:00
Tirsdag 10:00-17:30
Onsdag 10:00-17:00
Torsdag 10:00-16:30
Fredag 10:00-17:30
Lørdag 10:00-13:00*
Søndag Lukket

*Chatten er lukket om lørdagen i uge 37, 39, 41 og 43.

Vores kundeservice er lukket på helligdage.

EMAIL  email.jpg
Du kan også få fat på os via email på customerservice@bestseller.com eller bruge vores webformular til at kontakte os.

Hvis din henvendelse ikke vedrører en online-ordre på vores hjemmeside, kan du få fat på vores hovedkontor via email på contact@bestseller.com.

Hovedkontoret kan hjælpe med henvendelser vedrørende:

• Ordre købt i butikker
  • Butikinformation
  • Influencer-samarbejder
  • Ledige jobs

OM BESTSELLER
Bestseller er et internationalt, familieejet modefirma med et stærkt fundament. På tværs af firmaets individuelle modemærker leverer BESTSELLER tøj og accessories til kvinder, mænd, teenagere og børn.

Produkterne er markedsført og solgt under forskellige mærker såsom JACK & JONES, VERO MODA, ONLY, ONLY & SONS, SELECTED, VILA, OBJECT COLLECTORS ITEM, NOISY MAY, PIECES, Y.A.S, NAME IT og MAMALICIOUS