Hvad skal jeg gøre, hvis min pakke er beskadiget ved ankomsten?

Det er altid bedst at kontrollere, at pakken ikke er beskadiget, før du tager imod leveringen. Hvis pakken helt klart er beskadiget under transporten, skal du ikke modtage den eller kvittere for den. Pakken kommer så tilbage til os, og vi tilbagebetaler dig det fulde beløb.

Hvis du allerede har taget imod pakken, eller hvis en anden tog imod den for dig, kan du kontakte vores Kundeservice.

Skulle du være så uheldig at opleve fejl eller mangler ved en vare, du har købt på vores online shop, skal du reklamere varen inden 2 år fra købsdatoen.

Det eneste, du skal gøre, er:

• Sørg for, at du har retursedlen og den forudbetalte returlabel, vi vedlægger i alle vores pakker. Hvis du ikke længere har din returseddel og den forudbetalte returlabel, kan du kontakte vores kundeservice og få nogle nye.
  • Skriv tydeligt returkode 13 på retursedlen, og læg den i pakken sammen med den beskadigede vare.
  • Sæt dén returlabel, som ankom sammen med din vare, udenpå returpakken.
  • Hvis du har bestilt via PostNord, kan du returnere pakken igennem dit lokale PostNord-postkontor. Ordrer leveret gennem DHL Express skal også returneres via PostNord.
  • Hvis du har bestilt via GLS, kan du returnere pakken igennem dit lokale GLS-postkontor.

*Har du valgt Click & Collect levering til en af vores butikker, kan du sende pakken retur med PostNord, eller du kan returnere pakken til en af vores Click & Collect butikker.

Hvad sker der så nu?

• Så snart vi har modtaget varen retur, behandler vi din reklamation. Godkender vi reklamationen, betaler vi dig det beløb, som du har betalt for varen, tilbage.
  • Gør opmærksom på, at der kan gå alt fra 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.
  • Desværre kan vi ikke tilbyde at ombytte din vare, men du kan nemt aflægge en ny ordre i stedet.

Vil du gerne returnere en vare med fejl eller mangler i en butik?

Hvis du fremviser din salgskvittering / returseddel, kan du aflevere den fejlbehæftede vare direkte i en af vores deltagende butikker:

• På grund af begrænsninger i forbindelse med COVID-19 er Online Return In Store midlertidigt suspenderet.