Hvor leverer I til?

Vi leverer til Danmark - dog ikke til Grønland og Færøerne, da vi desværre ikke har mulighed for at levere til områder med særlige moms-/toldregler.

KAN JEG SELV VÆLGE ET UDLEVERINGSSTED?

Ja. Du kan i kassen selv vælge, hvilken PostNord postbutik, PostNord pakkeboks, GLS pakkeshop eller hvilken af vores Click & Collect butikker, du vil have din pakke leveret til.

*PÅ GRUND AF BEGRÆNSNINGER I FORBINDELSE MED COVID-19 HAR VI VÆRET NØDSAGET TIL AT DEAKTIVERE LEVERINGSMULIGHEDEN CLICK & COLLECT.

LEVERER I TIL POSTBOKSADRESSER?

Af sikkerhedsgrunde, og for at beskytte vores kunders kreditoplysninger, sender vi ikke til postboksadresser.