Hvad gør jeg, hvis en del af min ordre er forkert?

Det eneste, du skal gøre, er:

• Sørg for, at du har retursedlen og den forudbetalte returlabel, vi vedlægger i alle vores pakker. Hvis du ikke længere har din returseddel og den forudbetalte returlabel, kan du kontakte vores kundeservice og få nogle nye.
  • Skriv tydeligt returkode 14 på retursedlen, og læg den i pakken sammen med den forkert vare.
  • Hvis du har bestilt via PostNord, kan du returnere pakken igennem dit lokale PostNord-postkontor. Ordrer leveret gennem DHL Express skal også returneres via PostNord.
  • Hvis du har bestilt via GLS, kan du returnere pakken igennem dit lokale GLS-postkontor.

*Har du valgt Click & Collect levering til en af vores butikker, kan du sende pakken retur med PostNord, eller du kan returnere pakken til en af vores Click & Collect butikker.

Hvad sker der så nu?

• Så snart vi har modtaget varen retur, behandler vi din reklamation. Godkender vi reklamationen, betaler vi dig det beløb, som du har betalt for varen, tilbage.
  • Gør opmærksom på, at der kan gå alt fra 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.