Hvordan får jeg min Klarna faktura?

Vores partnerfirma Klarna sender din faktura til dig per e-mail, så snart vi har sendt din pakke. Kan du ikke finde e-mailen med din faktura, kan du vælge en af følgende muligheder:

• Kig i din e-mails spam-folder
  • Udskriv en ny faktura på Klarna.com/dk ved at indtaste din e-mailadresse

Betalingtype:

• Faktura (Klarna)
  • Betal i 3 dele (Klarna) - kun på: VILA.COM

FAKTURA (KLARNA)

Husk, at betalingsfristen er 30 dage, fra du modtog den første faktura.

BETAL I 3 DELE (KLARNA)

Kun på: VILA.COM: "Betal i 3" er et alternativ til traditionel kredit men uden nogen form for renter, hvilket giver dig mulighed for at opdele dit køb i 3 betalinger. Disse betalinger vil automatisk blive trukket fra det debit-/kreditkort som du har registreret hos os hver 30. dag, indtil det fulde beløb er blevet betalt.
I vores app har du også mulighed for at betale en enkelt rate eller hele beløbet før tid, hvis det foretrækkes. På nuværende tidspunkt er det dog ikke muligt at ændre den planlagte betalingsdato til en senere dato.

Har du mistet din faktura, kan du nemt og hurtigt udskrive en ny på Klarna.com/dk, eller du kan kontakte vores Kundeservice.