Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Du har følgende betalingsmuligheder:

Betalingstype
Kreditkort/debetkort
Faktura (Klarna)
Betal i 3 dele (Klarna)

kun på:

Gavekort
MobilePay
Google Pay

Apple Pay

kun på:

*Kun ved brug af Safari som webbrowser

Kreditkort

Vi accepterer VISA, Mastercard, AMEX, Maestro, VISA Dankort, MobilePay

Når du betaler med kort, kan du blive sendt videre til din bank for verificering af dit kort. Alle korttransaktioner gennemføres af ADYEN. På din kontooversigt vil BESTSELLER samt dit ordrenummer fremgå.

Paypal

• Vi trækker dine penge, så snart betalingen er registreret hos os. Normalt tager det kun få minutter.
  • Vi opkræver selvfølgelig ikke noget ekstra gebyr udover fragtprisen.

Faktura/Konto

Vi tilbyder betaling per faktura igennem betalingsfirmaet Klarna AB.

• Klarna Faktura, hvor du betaler det fulde beløb på én gang. Din faktura vil blive sendt via e-mail fra Klarna samtidig med, at bestillingen afsendes. Efter modtagelse af fakturaen har du 30 dage til at foretage din betaling.
  • Kun på vila.com: Klarna faktura, hvor du betaler beløbet i 3 rater. Du vil modtage en betalingsanmodning med detaljerne omkring de 3 delbetalinger, og hver gang en ny delbetaling er på vej vil du modtage en påmindelse.

Læs mere om Klarna og deres vilkår og betingelser ved at klikke på dette link: WWW.KLARNA.COM/DK/VILKAR

Gavekort

Du kan betale med gavekort købt på vores online shop eller i en af BESTSELLERs butikker.

MobilePay

• Only while using Safari as web-browser

Apple Pay