Voinko vaihtaa tai palauttaa netistä ostamani tuotteet liikkeessä?

ONLINE RETURN IN STORE

Kyllä. Kun esität palautuslomakkeen, voit palauttaa tai vaihtaa seuraavien brändien käyttämättömät tuotteet (joissa on edelleen hintalappu) liikkeessä.

1. Valmistelut

• Varmista, että palautat tuotteen ohjelmassa mukana olevaan saman brändin liikkeeseen (esim. JACK & JONES -tuotteet ohjelmassa mukana olevaan JACK & JONES -liikkeeseen).
  • Tarkista tästä, onko lähin liikkeesi mukana ohjelmassa:

2. Vaihto/palautus liikkeessä

• Mene kassalle, niin liikkeen työntekijä auttaa vaihtamaan tuotteen tai ottaa palautuksesi vastaan.
  • Palautus: saat vahvistuksen palautuksestasi.
  • Vaihto: jos haluat palauttaa tuotteen liikkeeseen, et saa hyvitystä.

3. Hyvitys

• Liike ei maksa hyvitystä. Sen sijaan saat hyvityksen automaattisesti samalle maksutavalle, jota käytit tuotteiden ostamiseen. Hyvitys näkyy tililläsi 4–5 päivän kuluttua pankistasi riippuen. Muistathan, että jos palautat tuotteen liikkeeseen, tieto palautuksesta lähetetään pääkonttoriimme. Sieltä hyvitys maksetaan samalle maksutavalle, jota käytit ostaessasi tuotteet netistä.
  • Klarna-maksu: Jos maksoit Klarnalla, palautuksesi summa poistetaan laskultasi, joka päivittyy automaattisesti. Jos palautat kaikki tuotteet, koko lasku mitätöidään. Jos et ole saanut laskua, voit ladata sen Klarna.comista.