Missä tilaukseni on menossa?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat meiltä sähköpostia. Viestissä on tilauksesi sisältö, pakettisi toimituspaikka sekä oikeudellisia tietoja, kuten käyttöehdot. Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostiisi myös paketin seurantatiedot.

Luomalla oman käyttäjätilin voit tarkastella aiempia ja avoimia tilauksia sekä tilata nopeammin ja helpommin. Voit rekisteröityä ja kirjautua klikkaamalla sivuston vasemmassa laidassa olevasta valikosta Oma tili.

HUOM. Voi kestää 36–48 tuntia, ennen kuin paketin seurantatiedot ovat saatavilla. Lähetämme kaikki pakettimme varastoltamme Saksasta samassa kuormassa. Näin toimituskulut pysyvät pieninä. Seurantatiedot ovat siis saatavilla vasta kun paketti on saapunut maahasi ja lajiteltu.