Miten voin tehdä tilauksen?

Tilauksen voi tehdä helposti netissä. Tilaaminen puhelimitse tai sähköpostitse ei ole mahdollista.

Valitse tuotteen koko ja väri ja klikkaa Lisää ostoskoriin, niin tuote lisätään ostoskoriin.

Kun olet tehnyt ostokset, siirry ostoskoriin klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta. Sieltä löydät yhteenvedon valitsemistasi tuotteista.

Oikeassa alalaidassa on välisumma, kokonaissumma ja toimitustapa, jota voit muuttaa vielä seuraavassa vaiheessa.

HUOM. Tuotteiden tilaaminen edellyttää tilauksen suorittamista loppuun kassalla. Jos sinulla on kampanja- tai alennuskoodi, voit kirjoittaa sen tässä vaiheessa valitsemalla Haluan käyttää kampanjakoodin.

Jos tiedot ovat oikein, voit siirtyä eteenpäin kassalla.

Nyt tilauksen tekemiseen tarvitaan enää 3 toimenpidettä:

• Valitse toimitustapa ja anna osoitteesi.
  • Valitse maksutapa.
  • Tarkista tilauksen tiedot vielä kerran ja maksa.