Miten voin tehdä tilauksen?

Tilauksen voi tehdä helposti netissä. Tilaaminen puhelimitse tai sähköpostitse ei ole mahdollista.

• Valitse tuotteen koko ja väri ja klikkaa Lisää ostoskoriin, niin tuote lisätään ostoskoriin.

• Kun olet tehnyt ostokset, siirry ostoskoriin klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta. Sieltä löydät yhteenvedon valitsemistasi tuotteista.

• Oikeassa alalaidassa on välisumma, kokonaissumma ja toimitustapa, jota voit muuttaa vielä seuraavassa vaiheessa.
  • HUOM. Tuotteiden tilaaminen edellyttää tilauksen suorittamista loppuun kassalla. Jos sinulla on kampanja- tai alennuskoodi, voit kirjoittaa sen tässä vaiheessa valitsemalla Haluan käyttää kampanjakoodin.

• Jos tiedot ovat oikein, voit siirtyä eteenpäin kassalla.

Nyt tilauksen tekemiseen tarvitaan enää 3 toimenpidettä:

• Valitse toimitustapa ja anna osoitteesi.
  • Valitse maksutapa.
  • Tarkista tilauksen tiedot vielä kerran ja maksa.