Minulla on tekninen ongelma tai en pysty käyttämään ostoskoria. Miten ratkaisen asian?

Jos sinulla on teknisiä ongelmia, voit yrittää ratkaista asian eri tavoilla.

Asenna ensin uusimmat käyttöjärjestelmällesi saatavilla olevat päivitykset ja korjaukset, mikäli mahdollista.

Ostoskorin käyttöön liittyvät ongelmat saattavat johtua seuraavista syistä:

• Klikkasit selaimen takaisin-painiketta sivuston Jatka ostosten tekoa -linkin sijaan.
  • Verkkosivustomme on estetty selaimesi evästeasetuksissa. Tarkista asetukset tai kokeile poistaa evästeet. Voit tehdä tämän selaimesi asetuksista.
  • Selainversiosi on vanhentunut. Varmista, että olet asentanut uusimman version.

Toinen asiakas on saattanut ostaa tuotteen viimeisen kappaleen, ennen kuin viimeistelit tilauksesi. Kun lisäät tuotteen ostoskoriin, sitä ei varata sinulle. Joskus toinen asiakas saattaa ostaa tuotteen, ennen kuin viimeistelet ostoksesi kassalla.

Jos ongelmat nettikauppamme käytössä jatkuvat, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Jotta ongelma ratkeaa mahdollisimman nopeasti, etsi seuraavat tiedot valmiiksi:

• Mitä käyttöjärjestelmää käytät? (esim. Windows Vista tai Mac OS 9.0)
  • Mitä selainta käytät? (esim. Google Chrome 36, Safari 7.0, Internet Explorer 9 tai Firefox 31.0)
  • Mitä URL-osoitetta yritit käyttää? (esim. http://shop.bestseller.com)
  • Minä päivänä ja mihin kellonaikaan ongelma ilmeni?
  • Tuliko näyttöön jokin virheviesti? Kopioi ja liitä se.