Minulla on kysyttävää. Mikä on paras tapa ottaa yhteyttä?

KYSY MEILTÄ! AUTAMME MIELELLÄMME.

SÄHKÖPOSTITSE:

Lähetä meille viesti klikkaamalla tästä, niin vastaamme mahdollisimman pian.

PUHELIMITSE:

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota tilausnumerosi valmiiksi esille soittaessasi.

Verkkokauppaamme koskevat kysymykset: (0) 2 074 74690  - Asiakaspalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa, minkä vuoksi saatamme vastata sinulle englanniksi. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

AUKIOLOAJAT

Ma–to klo 09.00 – 19.00

Pe klo 09.00 – 18.00

Asiakaspalvelumme on suljettu pyhäpäivinä ja viikonloppuisin.

Asiakaspalvelumme on suljettu 25. ja 26. joulukuuta ja 1. tammikuuta juhlapäivien vuoksi.

24., 27. ja 31. joulukuuta vastaamme kysymyksiisi kysymyslomakkeemme kautta https://support.bestseller.com/hc/fi/requests/new?ticket_form_id=79278