Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Suomalaiset asiakkaat voivat käyttää seuraavia maksutapoja:

Maksutapa  Veloitus
Debit- ja creditkortti
Klarna-lasku ja -tili  € 3.00
PayPal

Debit- ja creditkortti

Korttiasi veloitetaan heti kun lähetys on lähtenyt varastoltamme. Jos luottokorttisi on valtuutettu, saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksesi vastaanottamisesta. Jos korttiasi ei ole valtuutettu, maksua ei veloiteta, ja näytöllä ilmoitetaan välittömästi maksun epäonnistumisesta. Huomaa, että vaikka maksua ei valtuutettaisi, jotkin kortinmyöntäjät voivat kuitenkin tehdä katevarauksen. Tässä tapauksessa et voi käyttää varoja hetkeen (enintään kahdeksaan päivään).

Klarna-lasku/-tili

Mikäli valitset maksutavaksi Klarna-laskun, lähetetään lasku sähköpostitse heti kun tilauksesi lähtee varastoltamme. Sinulla 14 vuorokautta maksuaikaa. Mikäli haluat palauttaa osan tilauksesta, voit vähentää palautettavien tuotteiden hinnan laskun loppusummasta ennen kuin suoritat maksun. Mikäli palautat koko tilauksen, poistuu koko lasku sisältäen laskutuslisän ja toimituskulut. Muistathan kuitenkin ilmoittaa Klarnalle palautuksesta. Mikäli valitset maksutavaksi Klarna-tilin, kaikki ostoksesi kerääntyy yhdelle tilille/laskulle ja lasku erääntyy kuukausittain. Ensimmäinen lasku lähetetään tilausta seuraavan kuun lopussa.

Saat lisätietoja Klarnasta ja sen yleisistä ehdoista klikkaamalla tätä linkkiä: https://www.klarna.com/fi/ehdot

PayPal

Veloitamme tilaussumman heti kun olemme rekisteröineet maksutapahtuman. Yleensä tämä vie vain muutaman minuutin. Mikäli emme jostain syystä pysty lähettämään tilaustasi, hyvitämme toki tilauksesta maksamasi summan.