Miten luon käyttäjätilin (Oma tili)?

Klikkaa nettikaupan vasemman laidan valikosta Oma tili ja sitten Luo tili. Kaikki rekisteröitymissivun tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Noudatamme sovellettavia tietosuojasäännöksiä. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi pysyvät turvassa eivätkä päädy kolmansille osapuolille.

Miten voin poistaa tilini?

Asiakaspalvelu voi poistaa tilisi pyynnöstäsi. Lähetä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen customerservice@bestseller.com