Miten voimme auttaa?

Mikä on tietosuojakäytäntönne?

Henkilötietojen kerääminen
BESTSELLER HANDELS B.V. Vijzelstraat 68-78 1017 HL Amsterdam kerää ja käsittelee henkilötietoja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.
 
Otamme yksityisyyden ja turvallisuuden vakavasti BESTSELLER HANDELS B.V.:llä. Samalla haluaisimme antaa sinulle parhaimman mahdollisen kokemuksen, kun vierailet verkkosivuillamme. Sen vuoksi keräämme joitakin tietoja, joita käytämme kun teet ostoksia BESTSELLER -verkkokaupassa. Tällainen tieto voi olla esimerkiksi millä sivuilla käyt ja mitä toimintoja klikkaat.
 
Sinulle ilmoitetaan ennen kuin mitään henkilötietojasi kerätään. Henkilötietoina keräämme nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, ostotiedot ja maksutiedot.
 
Mihin BESTSELLER HANDELS B.V. käyttää tietoja?
BESTSELLER HANDELS B.V. kerää henkilötietoja käytettäväksi BESTSELLER -verkkokaupassa muun muassa toimitusten toteuttamista, pyydettyjen toimintojen avaamista sekä markkinointimateriaalin ja muiden tuotteitamme ja toimintaamme koskevien tietojen lähettämistä varten.
 
Sähköpostiosoitteesi tallennetaan, jotta voimme lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja ilmoittaa sinulle, että tilaamasi tuote on lähetetty. Nimesi ja puhelinnumerosi merkitään paketin osoitekorttiin. Näin BESTSELLER HANDELS B.V. tai käyttämämme kuljetusyritys voi ottaa sinuun yhteyttä, jos lähetyksessä ilmenee ongelmia, tai ilmoittaa sinulle lähetyksen saapuneen perille.
 
Jos olet BESTSELLER -asiakasklubin jäsen, BESTSELLER HANDELS B.V. voi välittää ja vastaanottaa asiakas- ja jäsentietoja sekä tietoa ostetuista tuotteista BESTSELLER A/S:lle tai BESTSELLER A/S:ltä Tanskassa, minkä tarkoituksena on parantaa BESTSELLER -asiakkaiden ostokokemusta. Parantaaksemme ja kohdistaaksemme sinulle sopivaa markkinointia.
 
BESTSELLER HANDELS B.V. käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin sähköistä markkinointia koskevan lainsäädännön mukaisesti.
Evästeet
BESTSELLER* käyttää evästeitä tarjotakseen Sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen kun käytät Internet-sivujamme. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneesi kovalevylle, älypuhelimeesi tai muuhun IT-laitteeseen. Se mahdollistaa tietokoneesi tai IP-osoitteesi tunnistamisen ja tietojen keräämisen vierailemistasi sivuista ja käyttämistäsi toiminnoista.
 
Kun käyt sivustollamme ensimmäistä kertaa, sivun ylälaitaan tulee palkki, joka kertoo meidän käyttävän evästeitä. Mikäli et halua lainkaan käyttää evästeitä, Sinun on kytkettävä ne pois päältä selaimestasi. Sinun tulee kuitenkin pitää mielessä, että tällöin sivuillamme voi olla palveluita ja toimintoja, joita et voi käyttää, sillä ne edellyttävät evästeitä muistaakseen tekemäsi valinnat. Alla olevasta linkistä pääset ohjeisiin evästeiden kytkemiseksi pois päältä selaimestasi.
 
BESTSELLER käyttää evästeitä muistaakseen sivustoamme käyttäessäsi tekemäsi valinnat, kuten maantieteellisen sijainnin sekä parantaakseen sivustomme sisältöä ja toimintoja. Käytämme evästeitä myös markkinointimme kohdistamiseen Sinun tarpeisiisi sekä sivustomme käytön tilastointiin.
 
Jotkin evästeet säilyvät tallennettuina kunnes suljet selaimen, kun taas toiset säilyvät pidempään.
 
BESTSELLER käyttää kolmansien osapuolten evästeitä.  Kolmannen osapuolen evästeen tallentaa joku muu toimija kuin BESTSELLER, esimerkiksi sivustollemme sisältöä tuottava toinen sivusto, jonkin sivustollamme olevan toiminnon tarjoaja tai analysointiohjelma. Alla on lista käyttämistämme kolmansien osapuolten evästeistä.
 
Google Analytics, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Demandware Inc., 5 Wall St., Burlington, MA 01803, USA
AddThis, 1595 Spring Hill Rd, Suite 300, Vienna, VA 22182
 
BESTSELLER näyttää ajoittain sisältöä YouTubesta. YouTube saattaa siksi tallentaa evästeitä, ml. kolmansien osapuolten evästeitä, joihin BESTSELLER ei voi vaikuttaa. BESTSELLERillä ei ole tietoa tällaisten evästeiden alkuperästä tai tarkoituksesta. Jos haluat lisätietoa YouTuben käyttämistä evästeistä, voit lukea YouTuben eväste-ehdot täältä.
 
Mikäli siirryt BESTSELLERin sivuilla olevan linkin kautta kolmannen osapuolen sivustolle, Sinun tulee ottaa huomioon, että niissä saattaa olla käytössä uusia evästeitä, joihin BESTSELLER ei voi vaikuttaa. Tässä tapauksessa Sinun tulee itse perehtyä kyseisen sivuston omaan evästekäytäntöön.
 
Ohjeet evästeiden kytkemiseksi pois päältä eri selaimista:
 
Kuinka estää evästeiden tallentaminen tietokoneellesi selaimen asetuksista
 
Sinun tulee pitää mielessä, että mikäli kytket evästeet pois päältä selaimestasi, emme voi tarjota Sinulle parasta mahdollista käyttökokemusta Internet-sivuistamme.
 
Internet Explorer
Tallennettujen evästeiden poistaminen:
Valitse ’Työkalut’ komentopalkin oikeasta reunasta / ’Internet-asetukset’ / ’Yleiset’ / ’Poista’ / Rastita ’Säilytä suosikkien sivustotiedot’ ja ’Evästeet’ / ’Poista’ / ’Ok’
 
Evästeiden tallentamisen estäminen jatkossa:
Valitse ’Työkalut’ komentopalkin oikeasta reunasta / ’Internet-asetukset’ / ’Tietosuoja’ / Rastita ’Poista käytöstä työkalurivit ja laajennukset, kun InPrivate-selaus käynnistetään’
 
Mozilla Firefox
Tallennettujen evästeiden poistaminen:
Valitse päävalikosta ’Asetukset / ’Asetukset’ / ’Tietosuoja’ / Klikkaa linkkiä ’Poistaa yksittäisiä evästeitä’ / ’Poista kaikki evästeet’
 
Evästeiden tallentamisen estäminen jatkossa:
Valitse päävalikosta ’Asetukset’ / ’Asetukset’ / ’Tietosuoja’ / Rastita ”Ilmoita sivustoille, etten halua niiden seuraavan minua”  
 
Google Chrome
Tallennettujen evästeiden poistaminen:
Valitse ’Chrome Menu’ selaimen yläpalkin oikeasta reunasta / ’Työkalut’ / ’Poista selaustiedot’ / valitse ’Tyhjennä välimuisti’ ja ’Poista evästeet ja muut sivuston ja laajennuksien tiedot’ / ’Poista selaustiedot’
 
Evästeiden tallentamisen estäminen jatkossa:
Valitse ’Chrome Menu’ selaimen yläpalkin oikeasta reunasta / ’Asetukset’ / ’Näytä lisäasetukset’ / ’Tietosuoja’ / ’Sisältöasetukset’ / ’Evästeet’ / ’Estä sivustoja asettamasta tietoja’
 
Turvallisuus
BESTSELLER HANDELS B.V. on ryhtynyt useisiin turvallisuustoimenpiteisiin varmistaakseen, että sisäiset menettelymme vastaavat soveltuvan tietoturvalain vaatimia turvallisuusstandardeja. BESTSELLER HANDELS B.V. pyrkii aina suojelemaan henkilötietojasi parhaimmalla mahdollisella tavalla.
 
Sinun oikeutesi
Sinulla on oikeus tietyin lakisääteisin poikkeuksin päästä käsiksi sinua koskeviin tietoihin, joita BESTSELLER HANDELS B.V. käsittelee. Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi kerääminen ja jatkokäsittely. Tämän lisäksi sinulla on aina oikeus saada mahdolliset väärät henkilötiedot korjatuksi tai poistetuksi.
Tietojen muutos tai rekisteröinnin poisto, jne.

Jos haluat, että päivitämme, muutamme tai poistamme henkilötietojasi, tai jos et enää halua meiltä viestejä tai jos sinulla on kysyttävää yllä olevista menettelytavoista, ota yhteyttä osoitteeseen customerservice@bestseller.com.

Siirto kolmansille osapuolille

Henkilötietosi voidaan siirtää Saksassa ja Tanskassa sijaitseviin BESTSELLERin varastomyymälöihin pakkaamista ja tuotteiden lähettämistä varten sekä Tanskassa sijaitsevaan BESTSELLER A/S:ään markkinointia ja asiakaspalvelua, kuten palautuksien ja valituksien hallinnointia varten.

Haluaisimme korostaa, että henkilötietojen suojausta, käsittelyä ja siirtämistä koskeva lainsäädäntö ja säännökset saattavat olla erilaisia muissa maissa verrattuna Alankomaiden vastaaviin säännöksiin. Kun annat henkilötietosi, annat suostumuksen siihen, että tietojasi siirretään ulkomaille tämän säännöksen mukaisesti.

Poistaminen

BESTSELLER HANDELS B.V. käsittelee ja säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin se on välttämätöntä ja sallittua soveltuvan tietoturvalain mukaan.

Riidat

Alankomaiden lainsäädäntö sääntelee kaikkia verkkosivujen käytön yhteydessä mahdollisesti syntyviä epäselvyyksiä tai riitoja.