Milloin summa veloitetaan?

Luottokortti

• Korttiasi veloitetaan heti kun lähetys on lähtenyt varastoltamme.
  • Jos luottokorttisi valtuutetaan, saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksesi vastaanottamisesta.
  • Jos korttiasi ei valtuuteta, maksua ei veloiteta, ja näytöllä ilmoitetaan välittömästi maksun epäonnistumisesta.
  • Huomaa, että vaikka maksua ei valtuutettaisi, jotkin kortinmyöntäjät voivat kuitenkin tehdä katevarauksen. Tässä tapauksessa et voi käyttää varoja hetkeen (enintään kahdeksaan päivään).

Klarna-lasku/-tili

• Mikäli valitset maksutavaksi Klarna-laskun, saat laskun sähköpostitse heti kun tilauksesi lähtee varastoltamme.
  • Sinulla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Mikäli haluat palauttaa osan tilauksesta, voit vähentää palautettavien tuotteiden hinnan laskun loppusummasta ennen maksun suorittamista. Mikäli palautat koko tilauksen, koko lasku (mukaan lukien laskutuslisä ja toimituskulut) poistuu. Muistathan kuitenkin ilmoittaa Klarnalle palautuksesta.
  • Mikäli valitset maksutavaksi Klarna-tilin, kaikki ostoksesi kertyvät yhdelle tilille/laskulle ja lasku erääntyy kuukausittain. Ensimmäinen lasku lähetetään tilausta seuraavan kuun lopussa.
  • Saat lisätietoja Klarnasta ja sen yleisistä ehdoista klikkaamalla tätä linkkiä: HTTPS://WWW.KLARNA.COM/FI/EHDOT

PayPal

• Veloitamme tilaussumman heti kun olemme rekisteröineet maksutapahtuman. Yleensä tämä vie vain muutaman minuutin.
  • Mikäli emme jostain syystä pysty lähettämään tilaustasi, hyvitämme toki tilauksesta maksamasi summan.