Mikä on 'Oma tili'?

Oma tili on tili, jonka voit luoda verkkokaupassamme tekemään ostotapahtumastasi helpomman ja nopeamman.

Miten luon käyttäjätilin (Oma tili)?

Klikkaa nettikaupan vasemman laidan valikosta Oma tili ja sitten Luo tili. Kaikki rekisteröitymissivun tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Noudatamme sovellettavia tietosuojasäännöksiä. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi pysyvät turvassa eivätkä päädy kolmansille osapuolille.

Voiko tehdä tilauksen ilman tiliä?

Kyllä. Kun siirryt kassalle, voit tehdä tilauksen vieraana. Jos kuitenkin haluat luoda tilin ja tallentaa osoitteesi seuraavaa kertaa varten, voit luoda salasanan tilauksen vahvistamissivulla. Emme koskaan tallenna maksutietoja.

Miten voin poistaa tilini?

Asiakaspalvelu voi poistaa tilisi pyynnöstäsi. Lähetä meille viesti klikkaamalla tästä.