Mikä on 'Oma tili'?

Oma tili on käyttäjätili, jonka voit luoda sivustollamme. Se helpottaa ostosten tekemistä, ja sen avulla voit tarkistaa tilauksesi tilan sekä tilaushistoriasi.

Miten luon käyttäjätilin (Oma tili)?

Valitse verkkokaupan vasemman laidan valikosta Oma tili ja sitten Luo tili. Kaikki rekisteröitymissivun tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Noudatamme sovellettavia tietosuojasäännöksiä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että henkilötietosi pysyvät turvassa eivätkä päädy kolmansille osapuolille.

Voiko tehdä tilauksen ilman tiliä?

Kyllä. Kun siirryt kassalle, voit tehdä tilauksen vieraana. Jos kuitenkin haluat luoda tilin ja tallentaa osoitteesi seuraavaa kertaa varten, voit luoda salasanan tilauksen vahvistamissivulla. Emme koskaan tallenna maksutietoja.

Miten voin poistaa tilini?

Asiakaspalvelu voi poistaa tilisi pyynnöstäsi. Lähetä meille viesti klikkaamalla tästä.