Kuinka pitkään jouluostoksia voi palauttaa?

Tarjoamme pidemmän palautusajan jouluna.

1.11.– 31.12. tehdyt tilaukset voi palauttaa 31.1. asti käyttämällä tilauksen mukana tullutta palautustarraa.

Voit myös palauttaa tuotteet 15.1. asti liikkeeseen, joka on mukana Online Return In Store -ohjelmassa. Klikkaa tätä, niin saat lisätietoja Online Return in Store -ohjelmasta ja näet siinä mukana olevat liikkeet.

Huom. Liikkeestä ostetuilla tuotteilla ei ole pidempää palautusaikaa. Tarvittavat tiedot ovat kuitissa.