Kuinka pitkään jouluostoksia voi palauttaa?

Jos haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden lukien siitä päivästä, kun vastaanotat tilauksen. Teemme tämän jälkeen täyden hyvityksen.

Tarjoamme pidemmän palautusajan jouluna.

1.11.– 14.12. tehdyt tilaukset voi palauttaa 15.1. asti käyttämällä tilauksen mukana tullutta palautustarraa.

Voit myös palauttaa tuotteet 15.1. asti liikkeeseen, joka on mukana Online Return In Store -ohjelmassa. Klikkaa tätä, niin saat lisätietoja Online Return in Store -ohjelmasta ja näet siinä mukana olevat liikkeet.