Mihin toimitatte?

Toimitamme kaikkialle manner-Suomeen. Huomioithan, että emme toimita Ahvenanmaalle eri tulli- ja verotussäännösten vuoksi.

VOINKO ITSE VALITA TOIMITUSPAIKAN?

Kyllä. Kun valitset Click & Collect -toimituksen, voit itse valita, mihin Click & Collect -järjestelyssä mukana olevaan liikkeeseen tilauksesi toimitetaan.

Jos valitset normaalin toimituksen, tilauksesi toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

TOIMITATTEKO POSTILOKERO-OSOITTEISIIN?

Emme toimita postilokero-osoitteisiin turvallisuussyistä ja asiakkaidemme luottotietojen suojaamiseksi.