Kuinka palautusportaalia käytetään?

Mikä on palautusportaali?

Rekisteröimällä palautuksesi verkossa voit seurata sitä paluuportaalin kautta.

Saat myös päivityksiä pakettisi matkasta takaisin varastollemme ja saat ilmoituksen, kun palautuksesi saapuu varastollemme käsittelyyn.

Voit luoda helposti palautustarran itsellesi, jos tarvitset uuden tuotteiden palauttamista varten.

Koskee kaikkia verkkotilauksia: sinulla on tilauksen vastaanottamisen jälkeen 100 päivää aikaa palauttaa tilauksesi.

Huomaa, että voit rekisteröidä palautukset palautusportaalin kautta vain verkossa ostetuista tilauksista.

Kuinka voin rekisteröidä palautukseni palautusportaaliin?

Voit rekisteröidä palautuksesi verkossa vain muutaman nopean ja helpon vaiheen avulla.

Vaihe 1: Valitse alla olevasta pudotusvalikosta tuotemerkkisivusto, jolta teit tilauksesi ja klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Valitse tuotemerkkisivusto, jolta teit tilauksesi:

Jos teit tilauksen osoitteessa jackjones.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa veromoda.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa only.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa selected.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa vila.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa nameit.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa pieces.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa mamalicious.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa onlyandsons.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa y-a-s.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa bianco.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa jlindeberg.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa noisymay.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Jos teit tilauksen osoitteessa objectci.com, klikkaa tuotemerkin logoa siirtyäksesi palautusportaaliin

Vaihe 2: Klikkaa "Aloita" ja anna tilausnumerosi sekä jokin seuraavista: postinumero, sähköpostiosoite tai puhelinnumero

Vaihe 3: Valitse palautettavat tuotteet ja palautussyy

Vaihe 4: Varmista, että henkilötietosi ovat oikein

Vaihe 5: Valitse "Posti Tracked Parcel" ja valitse lähin postitoimipisteesi, jonne palautat paketin

Vaihe 6: Lataa palautustarra, tulosta ja kiinnitä se pakettiin.

Vaihe 7: Jätä paketti valitsemaasi postitoimipisteeseen ja muista ottaa kuitti todisteeksi pakettisi palauttamisesta.

Voit seurata pakettisi etenemistä palautusportaalin kautta klikkaamalla "Seuraa palautustani" ja antamalla tilausnumerosi.

Huomaa, että "Vastaanotettu paikallisessa keskuksessa" tarkoittaa, että pakettisi on edelleen lähetysmaassa, valmiina kuljetettavaksi varastollemme.

Saat automaattisen sähköpostiviestin, kun pakettisi on skannattu palautuneeksi varastoomme.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, jos kohtaat vaikeuksia rekisteröidessäsi palautustasi palautusportaalin kautta.