Tarvitsen uuden palautustarran. Kuinka saan sen?

Voit luoda itsellesi palautustarran ilmaiseksi rekisteröimällä palautuksesi jonkin palautusportaalimme kautta vain muutaman helpon vaiheen avulla.

Rekisteröimällä palautuksesi voit myös seurata sitä palautusportaalin kautta, ja saat ilmoituksen, kun palautuksesi saapuu varastollemme käsittelyyn.

Noudata näitä vaiheita ja valmistele palautuksesi jätettäväksi lähimpään postitoimistoon.

Koskee kaikkia verkkotilauksia: sinulla on tilauksen vastaanottamisen jälkeen 100 päivää aikaa palauttaa tilauksesi.

Jos sinulla on tili:

• Kirjaudu Oma tili -sivulle
  • Siirry Tilaukset-sivulle ja klikkaa tilausta, joka sisältää palautettavat tuotteet.
  • Klikkaa "Palauta tuotteet" ja voit aloittaa palautuksesi rekisteröinnin verkossa seuraamalla palautusportaalin ohjeita

Jos sinulla ei ole tiliä:

• Valitse tuotemerkkisivusto, josta teit tilauksen, ja klikkaa tuotemerkin logoa palataksesi palautusportaaliin:
jackjones.com-palautusportaali
veromoda.com-palautusportaali
only.com-palautusportaali
vila.com-palautusportaali
pieces.com-palautusportaali
bianco.com-palautusportaali
selected.com-palautusportaali
nameit.com-palautusportaali
y-a-s.com-palautusportaali
mamalicious.com-palautusportaali
onlyandsons.com-palautusportaali
jlindeberg.com-palautusportaali
noisymay.com-palautusportaali
objectci.com-palautusportaali