Wat zijn de leveringstijden?

Selecteer je land in de keuzelijst hieronder om te zien wat jouw opties zijn.

België

Leveringswijze Onze leveringstijden

Thuisbezorging (Bpost)

3-4 werkdagen

Parcelshop afhaalpunt (Bpost)

3-4 werkdagen

Click & Collect (Bpost)

3-4 werkdagen

Express (DHL)

1-2 werkdagen

Nederland

Leveringswijze Tijd

Thuisbezorging (PostNL)

2-3 werkdagen

Thuisbezorging (DHL)

2-3 werkdagen

Parcelshop afhaalpunt (DHL)

2-3 werkdagen

Click & Collect (DHL)

2-3 werkdagen

Express (DHL)

1-2 werkdagen

Tracking:

Zodra je pakje ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met een trackingnummer, zodat je het pakje kunt volgen tot het wordt geleverd. Het kan 36-48 uur duren voordat de trackinginformatie over jouw pakje beschikbaar is.

Bezorgen jullie op postbusadressen?

Om veiligheidsredenen en om de kredietgegevens van onze klanten te beschermen, bezorgen we niet op postbusadressen.

Moet ik douanerechten of invoerrechten betalen?

Nee hoor. Anders dan de verzendkosten, zijn er geen extra kosten. Alle douane- en invoerkosten zijn inbegrepen in de prijs die je ziet in onze online shop en in je orderbevestiging.