Wat zijn de levertijden?

Vertraagde levering:
We hebben het op dit moment erg druk en willen je er daarom op attent maken dat je bestelling 2 werkdagen later aan kan komen dan normaal.

Selecteer je land in de keuzelijst hieronder om te zien wat jouw standaard levertijden zijn.

België

Leveringswijze Levertijden

Thuisbezorging (Bpost)

3-4 werkdagen

Parcelshop afhaalpunt (Bpost)

3-4 werkdagen

Click & Collect (Bpost)

3-4 werkdagen

Express (DHL)

1-2 werkdagen

Nederland

Leveringswijze Levertijden

Thuisbezorging (PostNL)

2-3 werkdagen

Parcelshop afhaalpunt (PostNL)

2-3 werkdagen

Click & Collect (PostNL)

2-3 werkdagen

Express (DHL)

1-2 werkdagen

Tracking:

Zodra je pakje ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met een trackingnummer, zodat je het pakje kunt volgen tot het wordt geleverd. Het kan 36-48 uur duren voordat de trackinginformatie over jouw pakje beschikbaar is.

Bezorgen jullie op postbusadressen?

Om veiligheidsredenen en om de kredietgegevens van onze klanten te beschermen, bezorgen we niet op postbusadressen.

Moet ik douanerechten of invoerrechten betalen?

Nee hoor. Anders dan de verzendkosten, zijn er geen extra kosten. Alle douane- en invoerkosten zijn inbegrepen in de prijs die je ziet in onze online shop en in je orderbevestiging.