Waar is mijn bestelling?

Vertraagde levering
We hebben het op dit moment drukker dan verwacht. Je bestelling kan daarom 2 werkdagen later aankomen.

• Nadat je een bestelling hebt geplaatst, sturen wij je een bevestigingsemail met alle details.
  • Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je ook een email van ons met je trackinginformatie.
  • Om de status van je bestelling te kunnen volgen, kun je inloggen met je emailadres en bestelnummer op “Mijn Account” (zie afbeelding rechtsonder). Als je nog geen gebruikersaccount hebt, kun je deze makkelijk maken door te klikken op “Mijn Account” in het menu van de shop (zie afbeelding linksonder).

OPMERKING: Het kan 36 tot 48 uur duren voordat je het pakket kunt volgen. Om je verzendkosten laag te houden, verzenden we alle pakketten tezamen vanuit ons magazijn in Duitsland in één vrachtwagen naar verschillende locaties. Daardoor kan de tracking pas beginnen zodra het pakket is aangekomen en gesorteerd in Nederland of België.