Waar is mijn bestelling?

Nadat je een bestelling plaatst, sturen we je een e-mail. Hiermee herinneren we je eraan wat er in je bestelling staat, waar je pakket wordt afgeleverd en aan alle juridische zaken zoals de algemene voorwaarden. Je ontvangt ook trackinginformatie via e-mail als je bestelling is verzonden.

Maak een eigen gebruikersaccount aan om eerdere en openstaande orders te kunnen bekijken, en om voortaan sneller en eenvoudiger te kunnen bestellen. Registreer je en meld je aan door te klikken op 'Mijn Account' in het menu aan de linkerkant van de website.

OPMERKING: Het kan 36 tot 48 uur duren voordat je het pakket kunt volgen. Om je verzendkosten laag te houden, verzenden we alle pakketten samen vanuit ons magazijn in Duitsland in één vrachtwagen. Daarom kan de tracking pas beginnen zodra het pakket is aangekomen en gesorteerd in jouw land.