Ik heb een technisch probleem of ik kan de winkelmand niet gebruiken. Hoe kan ik dit oplossen?

Als het lijkt op een technisch probleem, kun je een aantal dingen proberen te doen om de problemen te verhelpen.

Het eerste wat je moet doen, is de laatste updates en patches voor je besturingssysteem installeren, als dat mogelijk is.

Er zijn een paar redenen waarom je problemen zou kunnen hebben met de winkelmand:

• Je hebt misschien geklikt op 'Terug' in je browser in plaats van op de link 'Verder winkelen' op de online shop.
  • De instellingen voor je cookies accepteren onze website mogelijk niet. Controleer de instellingen of probeer je cookies te verwijderen. Je kunt dit doen via je browserinstellingen.
  • De versie van je browser is verouderd. Zorg ervoor dat de meest recente versie is geïnstalleerd.

Tot slot kan een andere klant het laatste artikel hebben gekocht voordat jij je bestelling had voltooid. Als je een artikel toevoegt aan je winkelmand is het niet voor jou gereserveerd. Het kan gebeuren dat een andere klant het artikel al heeft gekocht voordat jij hebt afgerekend.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het gebruik van onze online shop helpt de klantenservice je graag een handje. Houd de volgende informatie bij de hand, zodat zij zo snel mogelijk je probleem kunnen achterhalen:

• Welk besturingssysteem gebruik je? (bijv. Windows Vista, Mac OS 9.0)
  • Wat is je internetbrowser? (bijv. Google Chrome versie 36, Safari 7.0, Internet Explorer 9, Firefox 31.0)
  • Welke URL probeerde je te openen? (bijv. http://shop.bestseller.com)
  • Op welk tijdstip en welke datum deed het probleem zich voor?
  • Was er een foutmelding die op het scherm verscheen? Kopieer en plak deze.