Ik heb een vraag. Wat is de beste manier om contact op te nemen?

Kies je land uit het drop down menu hieronder om de contact informatie te vinden van je land.

België

Vertraagde levering
We hebben het op dit moment drukker dan verwacht. Je bestelling kan daarom 2 werkdagen later aankomen.

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

E-MAIL:

Klik op deze link om ons een bericht te sturen. Dan krijg je van ons zo snel mogelijk antwoord.

TELEFOON:

Heb je een vraag over je bestelling? Zorg er dan voor dat je je bestelnummer bij de hand hebt als je ons belt, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Voor vragen die gaan over onze webshop: (0)3 808 4710

Voor vragen die niet gaan over onze webshop (vacatures, leveranciers etc.): (0)3 237 5000

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot donderdag: 09.00 - 17.30

Vrijdag: 09.00 - 14.30

De klantenservice is gesloten op feestdagen en in het weekend.

Nederland

Vertraagde levering
We hebben het op dit moment drukker dan verwacht. Je bestelling kan daarom 2 werkdagen later aankomen.

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

E-MAIL:

Klik op deze link om ons een bericht te sturen. Dan krijg je van ons zo snel mogelijk antwoord.

TELEFOON:

Heb je een vraag over je bestelling? Zorg er dan voor dat je je bestelnummer bij de hand hebt als je ons belt, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Voor vragen die gaan over onze webshop: 020 4564570

Voor vragen die niet gaan over onze webshop (winkels, vacatures, leveranciers etc.): 020 456 4400

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot donderdag: 09.00 - 17.30

Vrijdag: 09.00 - 14.30

De klantenservice is gesloten op feestdagen en in het weekend.