Ik heb een vraag. Wat is de beste manier om contact op te nemen?

Kies je land uit het drop down menu hieronder om de contact informatie te vinden van je land.

België

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

E-MAIL:

Klik op deze link om ons een bericht te sturen. Dan krijg je van ons zo snel mogelijk antwoord.

TELEFOON:

Vanwege de maatregelen tegen het corona virus hebben wij niet de mogelijkheid om je te helpen via de telefoon. Neem alsjeblieft kontakt met ons op via het kontakt formulier en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden. Het kan echter zijn dat we jouw verzoek in het Engels antwoorden. Dankjewel!

De klantenservice is gesloten op feestdagen en in het weekend.

Nederland

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

E-MAIL:

Klik op deze link om ons een bericht te sturen. Dan krijg je van ons zo snel mogelijk antwoord.

TELEFOON:

Vanwege de maatregelen tegen het corona virus hebben wij niet de mogelijkheid om je te helpen via de telefoon. Neem alsjeblieft kontakt met ons op via het kontakt formulier en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden. Het kan echter zijn dat we jouw verzoek in het Engels antwoorden. Dankjewel!

De klantenservice is gesloten op feestdagen en in het weekend.