Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Klik op 'Mijn Account' in het menu aan de linkerkant van onze online shop en klik daarna op 'Een account aanmaken' (zie afbeelding linksonder). Op de registratiepagina zijn alle velden met een ster verplicht.

Qua privacy houden wij ons aan de geldende voorschriften over gegevensbescherming. Simpel gezegd betekent dit dat al je persoonlijke gegevens bij ons veilig zijn en uit handen van derden blijven.