Kan ik een bestelling plaatsen zonder een gebruikersaccount?

Ja, natuurlijk. Aan het begin van het betalingsproces geven wij je de mogelijkheid om door te gaan als gast. Echter, als je achteraf alsnog een account zou willen maken en je adresgegevens wilt opslaan voor de volgende keer, kun je ook nog een wachtwoord aanmaken op de orderbevestigingspagina. Je betalingsgegevens slaan we uit veiligheidsoverweging nooit op, dus die zal je altijd nog moeten invoeren bij het plaatsen van een bestelling.