Hoe ontvang ik mijn factuur?

België: We bieden helaas geen factuurbetaling aan in België.

Nederland:

De factuurbetalingen lopen via onze partner Klarna, wat betekent dat je een betalingsverplichting aangaat bij Klarna.

De email met de  factuur van Klarna ontvang je zodra je pakket bij ons de deur uit gaat. Als je deze email niet hebt ontvangen kijk dan alsjeblieft even in je spambox of log in op www.klarna.com (hiervoor hoef je niet geregistreerd te zijn, klik gewoon op inloggen op de homepage van Klarna - zie afbeelding hieronder).