Hoe ontvang ik mijn factuur?

Nederland:

De factuurbetalingen lopen via onze partner Klarna, wat betekent dat je een betalingsverplichting aangaat bij Klarna. Betalingen aan Klarna dienen binnen 14 dagen te worden voldaan.

De email met de  factuur van Klarna ontvang je zodra je pakket bij ons de deur uit gaat. Als je deze email niet hebt ontvangen kijk dan alsjeblieft even in je spambox of log in op www.klarna.com (hiervoor hoef je niet geregistreerd te zijn, klik gewoon op inloggen op de homepage van Klarna - zie afbeelding hieronder).

België:

De factuurbetalingen lopen via onze partner AfterPay. Dit betekent dat je een betalingsverplichting aangaat bij AfterPay. Betalingen aan AfterPay dienen binnen 14 dagen te worden voldaan.

7 dagen na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail van AfterPay met hierin de betaalinstructies. Als het de eerste keer is dat je met AfterPay betaalt, vergeet dan niet om eerst je spambox te checken als je denkt deze e-mail niet te hebben ontvangen. In de e-mail vind je een link waarmee je je factuur online kunt betalen. Om je AfterPay-factuur te betalen kun je eventueel ook de AfterPay-app gebruiken.